یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب این خوبه. اینا که من دیدم سنتی بودن و اصلا به هم نمی اومدن. فکر کن پسره پولدار ولی از بس زشت بود میگفتن کی به این زن میده اونوقت یه دختر خیلی زیبا گرفته.
انشاالله. الان خیلیها استرس ازدواج پسرشون رو دارن چون کاسبان مهریه زیاد شدن. طرف حتی با شوهرش نزدیکی هم نداشته . و تو عقد میگه طلاق و ملک رو هم صاحبش میشه .
اگه مرد مقصر باشه نوش جونش ولی اگه دختر عمدا جدا میشه که مهریه بگیره به نظرم حرومه
عمدا جدا میشن! اینا از اول به قصد طلاق و مهریه میرن. اصلا به هم نمیان. مثلاً یه دختر غیر مذهبی با یه پسر خونواده مذهبی ولی پولدار. همشون پسرها خیلی پولدارن
عزیزم از اول پسره رو نمیخواسته چون پولدار بوده . گفته هم مهریه رو میگیرم هم باکره هستم و اسمش از شناسنامه ام پاک میشه بعدش با همون مهریه با اونی که دوست دارم ازدواج میکنم. یعنی حروم خوری ازشون میباره. متاسفانه من چند تا دیدم و شنیدم