2777
2789
عنوان

از ازدواج میترسم

159 بازدید | 12 پست

از ازدواج می ترسم

۳۲ سالمه قبلا گاهی از اینکه ازدواج نکردم ناراحت میشدم ولی الان که تو آشنایی هستم واقعا می ترسم

احساس میکنم دست و پام قراره بسته بشه

من سالهاست تنها زندگی میکنم

مادر پدرم از هم جدا شدن و هر کدوم رفتن دنبال کار خودشون کلا خانواده از هم پاشیده ای داشتیم و همه ما بچه ها چند سالی هست جدا زندگی میکنیم

نمی دونم به خاطر زندگی خانوادگی سختی که داشتیم از ازدواج می ترسم یا چیز دیگه

شما جای من بودید اصلا ازدواج می کردید

اگر خونه خودتون رو داشتید ماشین داشتید و جدا زندگی می کردید اصلا به فکر ازدواج می بودید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چند مدتی با طرفت باش بشناسش کاملا شناختت بهش بیشتر شد دیدی آدم مطمئن و آینده داری هسش ازدواج کن تا آخر عمرت ک نمیتونی مجرد بمونی

ما برای کسی که بهمون دل بده دل نمیدیم خون میدیم

منم پدر و مادرم از هم جدا شدن و ب همین دلیل از ازدواج میترسم 

خودم قبلا تصمیم داشتم ازدواج نکنم ولی مامانم میگ تو هرچقدر هم مستقل و قوی باشی و رو پای خودت وایستی ولی باز هم ب حضور یک مرد تو زندگیت نیاز پیدا میکنی مامانم میگ فعلا عجله ای برا ازدواجت نیست چون سنت کمه ولی ذهنیت اینکه تا آخر میخوایی مجرد بمونه رو از سرت بیرون کن 

خودم ۲۲ سالمه

ب نظرم ترس شما با توجه ب شرایطی ک داشتی طبیعی هست ولی نباید ب این ترس توجه کنی حالا ک این موقعیت براتون پیش اومده بخاطر ترس از دست ندید ولی باهاش رفت و آمد کن حتما مشاوره برید تحقیق کن و توسل پیدا کن ک هرچی خیرته همون پیش بیاد از خداوند کمک بخواه ان شاءالله ک خوشبخت میشی 

من تو شرایط تو بودم ازدواج کردم تو بیست هشت سالگی وای مثل سگ پشیمونم کاش شوهر نکرده بودم شوهر چیه همش مسئولیت بچه هم از همه بدتر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

روان و ذهن شما جون جدایی پدر و مادر  و ثبت کرده از ازدواج می‌ترسه 

به خودتون بگید و قانع کنید خودتونو که اگه انتخابت درست باشه نه محدود میشی نه اذیت میشی 

ولی اگه با این طرز تفکر تن به ازدواج بدی به مشکلاتی که مدر و مادرت دچارش شدن دچار میشی 

این سناریوهای منفی که میاد تو ذهنت تو علم روانشناسی بهش میگن نوار یا طلسم های روانی 

اونا رو باید ازذهنت پاک کنی

نمونه افرادی که تو ازدواج موفقن ولی زندگی جالبی در گذشته داشتن رو ببین و به خودت بفهمون که میتونم مثل اونا بشم

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

منم پدر و مادرم از هم جدا شدن و ب همین دلیل از ازدواج میترسم خودم قبلا تصمیم داشتم ازدواج نکنم ولی م ...

مامانت راس میگه 

اونایی هم که ازدواج نمیکنن تو سن ۵۰ سالگی یا بالاتر دنبال همدم هستن که اون موقع هم دیگه سن ازدواج گذشته و خواستگاری موجود نیس

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

مامانت راس میگه اونایی هم که ازدواج نمیکنن تو سن ۵۰ سالگی یا بالاتر دنبال همدم هستن که اون موقع هم د ...

آره دقیقا مامانم همینو هم گف و اینک هرچی سن بالاتر برع کیس مناسب و خوب برا  ازدواج هم کمتر میشه