2777
2789

من لوس نیستم فقط یکم به مامانم وابسته ام و خیلی کارارو رو تنها نمیتونم انجام بدم خریدم بخوام برم باید همرام باشه آشپزیم بلد نیستم کلی دعوام کرده که آره خستم کردی با ۵ سالگیت هیچ فرقی نکردی  من اگه نباشم از گشنگی میمیری چون یبار دوروز خونه نبود من فقط کیک و بیسکوییت خوردم همونو همش میکوبونه همش منت میذاره با اتاقمو مرتب میکنه دعوام میکنه اصلا من ازش نمی‌خوام خودش اینکارارو میکنه بعد اینجوری میگه الانم تو پتوم چندبار صدام کرده ولی  غذایی ک اون درست کرده نمیخوام دیگ بخورم خسته شدم همش میگ دخترای سن تو یه زندگی رو میگردونن حالا تو همش داری گریه میکنی و غر میزنی 

یکم میخوابم همش میاد بیدارم میکنه هسته شدم از دستش آرامش ندارم راحتم نمیذاره نمیدونم چیکار کنم از دستش  تا یکار میکنم سریع به بابام گزارش میده  😭😭

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنم

دوستان لطفاً جواب بدین 

اگه از کارت بانکی خرید اینترنتی کنیم(بدون اجازه شوهرم از کارتش خرید اینترنتی از باسلام کردم)

بعدا بریم بانک پرینت و اینا بگیرن مشخص میشه از چ سایت و ...ای خرید کردیم

مثلاً باسلام مشخص میشه؟

تو همراه بانکش گشت فقط نوشته بود خرید اینترنتی سامان کیش و کدم نوشته بود 

بانک اطلاعات کاملتری میده؟؟

می‌تونه بفهمه خرید از با سلامه؟؟

چرا یکی میگه مشخص میشه یکی میگه نه🤔

لطفاً جواب بدین خیلی حیاطیه اجرتون با خدا 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهان خب نظرخودت در مورد خودت چیه؟ بنظرت مامانت راس میگه یانه؟ الان درحال حاضر فعالیت روزانت چیاهست؟

هیچی دارم درس میخونم کارشناسیمو گرفتم آزمون دارم تو پاییز 

خیلیم وابسته نیستم آخه دوس ندارم تنهایی کارامو انجام بدم 

یکم با دوستام فرق میکنم اونا خیلی مستقلن و تنها ولی من نه یکمم زود گریم میگیره

می‌دونی مامانت نگرانته از آینده مطمعن نیست که از پس خودت بر بیاید حالا شاید حرفاش خوب نباشه ولی حق د ...

اصلنم حق نداره همش دعوام میکنه آرامش ندارم از دستش نه میذار بخوابم ن بیرون برم خودش بالث شد من بش وابسته بشم از همون اول منو مستقل و تنها بار نیورد الان اذیتم میکنه با حرفاش

لوس نیستی؟ 😏😏 لوسای اطراف شما چه شکلی‌ان مگه؟

نیستم واقعااا خوب خودش همش نگرانه ن میذاره بیرون برم ن هیچی همش میخواد از کارام سردربیاره تا میخوام یکار کنم سریع خودش انجام میده ک آره تو نمیتونیو فلان بعد به من میگه لوس 

هیچی دارم درس میخونم کارشناسیمو گرفتم آزمون دارم تو پاییز خیلیم وابسته نیستم آخه دوس ندارم تنهایی کا ...

خب تاحالافکرنکردی الان که درستوخوندی بری سرکار؟ 

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
میدونم بم میخندی ولی دارم برا آزمون وکالت میخونم ک قبول بشم 15 آبان آزمونه

نه وقتی گفتی پاییز آزمون داری فهمیدم 

بنظر من شمامشکلی نداری که بخای کاری انجام بدی ونتونی فقط بشدت بامادرت لج بازی میکنی فکرنکن بقیه مادراهمشون گل وبلبلن وغرنمیزنن مادرای مام همینن 

ولی شماکه فقط بیسکویت خوردی موقع تنهاییت وحاضرنشدی حتی اگه دستتم سوزوندی یه تخم مرغ پختنوامتحان کنی وکالتم قبول بشی اصن اختبارشو چیکارکنی؟ یه لایحه ساده ام بخای بفرستیومیخای چیکارکنی؟وکیل سرپرست عاشق چشم وابروت نیست صدباربرات توضیح بده یاباهات مهربون باشه ها 

دیگه خوددانی

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
نیستم واقعااا خوب خودش همش نگرانه ن میذاره بیرون برم ن هیچی همش میخواد از کارام سردربیاره تا میخوام ...

باااید انجام بدی. واقعاً نباید تو این سن و سال توانایی‌هات در حد بچه ۵ ساله باشه. دیگه امروز فردا باید بری تو اجتماع، بری دنبال شغل، ازدواج کنی و... نمیشه که اینجوری ادامه بدین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...