2777
2789
عنوان

خامه کشی کیک 🥵

90 بازدید | 13 پست

خامه رو با خامه صبحانه درست کردم 

اولش خوب بست ولی شل شد گذاشتمش تو فریزر خیلی خوب شده بود خامه کشی کردم همش آب شد گذاشتم توی فریزر بست طرحش دادم آب شد دوباره گذاشتم تو یخچال ، صبح شیرینی پنجره ای درست کردم نصفش جدا نشد ، کیک درست کردم شد ذغال سنگ 

یک ساله قنادی رو شروع کردم کلی هم امکانات دارم ولی دریغ از یه کیک یا شیرینی خوب 

دیگه میخوام وسایلمو بفروشم

بگو باکیان زیستی.            .تاکه آن گه من بگویم کیستی 

من که یکی دو جلسه کلاس رفتم 

برای خامه گفت باید قبلش بزاریمش توی یخچال و بعد با دور تند مخلوط کن هم بزنیم تا کرم رنگ بشه و غلظتش مثل ماست بشه و بعد استفاده کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر زود کم اوردی؟ فقط یک سال آدم هست تو هر کاری میسناسم چندین سال هیچی از اون کارو بلد نبودهه ...

آخه هیچیییی نمیتونم درست کنم حتی ژله 😂😂😂

مامانم هم میزنه توسرم میگه این همه خرج میکنی پولشو بده یه کیک خوشمزه 

آخه هیچیییی نمیتونم درست کنم حتی ژله 😂😂😂مامانم هم میزنه توسرم میگه این همه خرج میکنی پولشو بده یه ...

دختر  حواستو حوب جمع کن قشنگ گوش کن اه کلاس میری یا یچتیوب نگا کن آموزش هست تو علاقه نداری بنطرم

چرا ناامید شدی خامه کشی خیلی قلق داره باید ایرادت رو یه استاد ببینه و بهت بگه چرا شل شده ایراد رو رف ...

ای بابا از خیلیا پرسیدم راهنمایی دادن ولی بهتر که هیچ بد تر شد

دختر حواستو حوب جمع کن قشنگ گوش کن اه کلاس میری یا یچتیوب نگا کن آموزش هست تو علاقه نداری بنطرم

عاشقشم ولی خب فشار خانواده اذیتم میکنه 

جلوشون درست کردی؟یه بار درست کن جلوس کسی که واقعا دلسوزه خب بالخره یه ایراد داری دیگه اونو پیدا کن

والا همه از هم شیطان ترن منم که سادم