2777
2789

پسر منم نیمه دومی هست

مگه میتونه امسال نره؟🤔

نیمه دوم ۹۸

وبت نام کردم غیر انتقاعی چهل تومن

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

نیمه دومی دختر من 

نه میلیون گفتن میشه که هر ماه یک تومن بدیم غیرانتفاعیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم نیمه دومی هستمگه میتونه امسال نره؟🤔نیمه دوم ۹۸وبت نام کردم غیر انتقاعی چهل تومن

چهل توممممن؟کدوم استانید؟یکجا پرداخت میشه یا اقساط؟

آره بابا میشه بمونه سال بعد

عزیزم پسرم متولد99هست ثبت نام کردم 15ملیون گفتن برجی 2500بدین پیش پرداختم بدین یه مقدار   دگه فقط موند وسیله هاش بخرم فروش هم اندازه گرفتم بهم گفتن هزینه ی کتاب و اردو وجشن  ها تا پایان سال باوالدین هست

چهل توممممن؟کدوم استانید؟یکجا پرداخت میشه یا اقساط؟آره بابا میشه بمونه سال بعد

بچه شما هم نیمه دوم ۹۸؟

نه یکجا نیست تا برج هشت باید کامل پرداخت بشه

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

چقد اختلاف قیمت هست تو دولتیو غیرانتفاعی

نه غیر انتفاعی نوشتم شد نه میلیون 

کلن شهر ما همینه قسمت ها سمت بالا و پایین ده نفره تو کلاس و گفت همه کارها با خودمون یعنی برا خونه کاردستی‌ و..نمیدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.