2777
2789
نمیتونم حالم خیلی بده

انشالله بارداری جواب مثبت به حق علی اصغر 🤲🤲🤲🤲

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو اینو هر چی خیرع بشه و دل تو هم آروم بمونه

من حاجتمو میخوام به زورم که شده یه بچه هشت ماهه تو شکمم ازم گرفت جیگرم سوخت هنوزم حساب میکنم اگه میموند الان چند وقتش بود اتیش میگیرم حالا وقتشه جبران کنه برام 

ان شا الله که مثبته

برات دعا میکنم🍀

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
وای تورو امام حسین دعا کن از صبحه دارم ذکر میگم خدا رو به همه قسم دادم

ناامید نباش خدای ماهم بزرگه😔

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

حال منم خیلی گرفته اس🥺دربه در دنبال کارم هرچی جلو ترمیم انگار دارم درجا میزنم

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
به کدوم اسمش صداش کنم ببینه منو اگه منفی بشه دیگه صداش نمیکنم

ناشکری نکن گلم ناامیدی بدترین چیزیه قوی باش دلم داره می ترکه ولی هنوز امیدوارم

ناشکری نکن گلم ناامیدی بدترین چیزیه قوی باش دلم داره می ترکه ولی هنوز امیدوارم

ناشکری نیست اگه این بارم حاجتمو نده یعنی ننظرشو ازم برداشته یعنی من بندش نیستم منم از التماس خسته ام اگه منو نخواد منم دیگه صداش نمیکنم