2777
2789

اگه دختر مرفه باشه و همه چیزش فراهم باشه

واقعااا خواستگار نیست

همه داغونننن

وضع مالیا افتضاحح

بعد پر رو میان خواستگاری

فقط هم دارن چرتکه اموال دختره و خانوادش رو میندازن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وضع جامعه افففتضاحه ، داغونه بخدا . کدوم پسری دیگه به ازدواج فکر میکنه ؟

فکر که میکنن

از ک و ن خانواده دختره هم بالا میرن

ولی برای پولشون

خودشون آه در بساط ندارن

ولی خواستگار مرفه نیست که نیست

عزیزم قرار نیست همه دخترای خوب یه سرنوشت داشته باشن هرکسی زندگی خودشو داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اصلا گول اینا که برای وضع مالی میان نخوریا، یکی از همینها برگشته بعد ده سال زندگی به خانمش گفته که من گداگوری دورم زیاد بود ولی بخاطر پول بابات آمدم ، سر همین حرف اون خانم که از آشنایان هست رفته درخواست طلاق داده کلا مرد از چشم خانمه افتاده. 

خدا برات گزینه مناسب رو در زمانی که خودش می‌دونه می‌فرسته ،زمان بندی خدا با ما متفاوته.صبور باش اسی