2777
2789

سلام.با این وضع مملکت و گرونی و حقوقای کم چطوری صرفه جویی میکنین تو خرید برای خونه لباس خورد و خوراک دوس دارم از تجربه هاتون استفاده کنم خانومای گل.

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اب با ی لیوان اب مسواک بزن قرقره کردی ابو دور نریز باهاش ماشینتونوبشور  

برای برق با ی کور سو زندگی کن مثلا همین سوی گوشیت بسه بقول مادرشوهرم بیشترشو میخای؟برای چیته؟  

برای لباس با دوتا لباس هر فصل بسه یکیو بشور یکیو بپوش  

برای تلفن از طرح های ابکی اپراتورا استفاده کن

خریدها مختص بشه به اونچیزایی که واقعا نیازه. توی بازار کشتن خودش یه مصیبته چون برای پولتون دام پهن میکنن مثلا میگن ایندوتارو اگه بخریدانقدر تخفیف میگیرید اگر بخوان تخفیف بدن باید روی خود جنس تخفیف بدن نه اینکه شما رو وادار به خرید بیشتر کنن این کلاه برداریه

من تازگیا مواد بازیافتی را مثل کاغذ مقوا بطری نوشابه و اینها را جدا میکنم و طرح های بازیافتی میان میدم به اونا که در عوض پلاستیک زباله میدند هم محیط زیست سالمه هم یه استفاده ای شده 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

یا مثلا سعی میکنم یه کیلو گوشت رو چندین دفعه استفاده کنم البتع ما دونفریم همیشه غذای برنجی نمیذارم یا سعی میکنم غذاهای ساده هم بخوریم مثلا کوکو سبزی دوپیازه 

شماها برای برنامه غذاییتون چه الگوهایی میذارین

من تازگیا مواد بازیافتی را مثل کاغذ مقوا بطری نوشابه و اینها را جدا میکنم و طرح های بازیافتی میان می ...

من هم زباله ها رو جدا می کنم

غذا رو سعی می کنم خیلی کم بپزم ممکن هست کم بیاد اما اضافه نمیاد که مجبور بشم بریزم

من هم زباله ها رو جدا می کنم غذا رو سعی می کنم خیلی کم بپزم ممکن هست کم بیاد اما اضافه نمیاد که مجب ...

آفرین واقعا درسته 

سلام 

من خيلي مراعات مي كنم 

و خيلي هم دوست دارم صرفه جويي هاي دوستان رو بدونم چطوريه

از وقتي كه صرفه جويي مي كنم ديگه نمي تونم ولخرجي كنم

وقتي حالت خوب نيست... خاطره ها زودتر از همه ميان عيادتت ...

شوهرم اصلا با من همراه نبود، ولي از وقتي كه ميبينه با اين مراعات كردن ها ديگه پول كم نمياريم اون هم يك جورايي با من همراه شده ( البته هنوز صد در صد نيست ها ولي خيلي تغيير كرده)

وقتي حالت خوب نيست... خاطره ها زودتر از همه ميان عيادتت ...