2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر خوشحال شدممن با خیلی ها صحبت کردم گفتن نیاشما خم اینجوری فکر میکنید یعنی انقدر کارش سنگینه؟

برات کامنت گذاشتم گفتم کنکور دادم الان فرهنگیان قبول شدم

اما کار هایی که انجام میدیم تا اینجا داخل کارآموزی هامون 

تزریقات انجام میدیم سرم وصل میکنیم و ... و پانسمان هم عوض میکنیم و سوند و چیز های دیگه اینا یه بخش از کار ها بود

بیشتر اوقات کارآموزی هامون فشرده میبردن چون استاد ها زیاد دانشجو داشتن و چندین ساعت سرپا میموندیم و وقتی هم برمیگشتیم پا درد میگرفتم ولی به مرور عادت میکنی و اینکه اگه رفتی هم حتما با دقت کفش بگیر 

وای چقدر خوشحال شدممن با خیلی ها صحبت کردم گفتن نیاشما خم اینجوری فکر میکنید یعنی انقدر کارش سنگینه؟

بیشتر روز ها هم یا دانشگاهی یا بیمارستان

من خودم پرستاری دوست نداشتم ولی اگه شما دوستش دارید میتونید برید

ولی شغل راحتی هم نیست 

بیشتر روز ها هم یا دانشگاهی یا بیمارستانمن خودم پرستاری دوست نداشتم ولی اگه شما دوستش دارید میتونید ...

انقدز علاقه ندارم ترسم اینه بشم زیزدست دکتر

انقدز علاقه ندارم ترسم اینه بشم زیزدست دکتر

من با دکتر ها معاشرت نداشتم که بهتون بگم 

ولی دکتر ها خیلی کم تو بخش بودن میومدن اوردر( دارو ها و چیز هایی که باید انجام بشه) اینا میذاشتن میرفتن

بیشترین تعامل بیشتر با بیمار هاست

من با دکتر ها معاشرت نداشتم که بهتون بگم ولی دکتر ها خیلی کم تو بخش بودن میومدن اوردر( دارو ها و چیز ...

بیمارا هم خیلی بداخلاقن

بدون شیفت حقوقش با فزهنگیان یکیه نه؟

بیمارا هم خیلی بداخلاقنبدون شیفت حقوقش با فزهنگیان یکیه نه؟

ببین همه جور آدمی گیر میاد

مثلا میبینی بیمار میاد خیلی باشخصیت خیلی قدردان

یکی هم میبینی دعوا داره 

بیمارا هم خیلی بداخلاقنبدون شیفت حقوقش با فزهنگیان یکیه نه؟

دقیق نمیدونم حقوق هاشون رو ولی بیمارستان های دولتی اونقدری حقوق نمیدن که بخوای قید آسایش تو بزنی 

ولی اگه تامین اجتماعی بیمارستان های دیگه باشه حقوقش خوبه