2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلع هیچیم نیس. ی بارداری پوچ داشتم بعد ۵ماه اولین اقداممه

منم چکاپ دادم ، قندم بالا بود ، دکتر داخلی گفت پنج ماه دیگه اقدام کن ، رعایت غذایی کن ولی آخه چجوری پنج ماه صبر کنم ، خیلی سخته

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

منم چکاپ دادم ، قندم بالا بود ، دکتر داخلی گفت پنج ماه دیگه اقدام کن ، رعایت غذایی کن ولی آخه چجوری ...

اقدام کن من بعد ۱ سال باردار شدم اونم پوچ شد. فک کردی امروز اقدام کنی فردا حامله میشی😐ایشالا ک زود میشی ولی نمیددنم چرا من نمیشم

اقدام کن من بعد ۱ سال باردار شدم اونم پوچ شد. فک کردی امروز اقدام کنی فردا حامله میشی😐ایشالا ک زود ...

آره مامان منم میگه اقدام کن ، فعلا تحت نظر طب سنتی ام ، دارو گیاهی مصرف میکنم واسه قند ولی میگن زیاد فایده نداره طب سنتی ، نمیدونم . عجب گرفتاری هستیم ما خانما ، مردا عین خیالشون نیست

آره مامان منم میگه اقدام کن ، فعلا تحت نظر طب سنتی ام ، دارو گیاهی مصرف میکنم واسه قند ولی میگن زیاد ...

بارداری پوچی ک داشتم معمولا بخاطر اسپزم ضعیفه. عذابشو من کشیدم حتی موقع سقطش و اون کیسه ای ک باید ازم دفع میشدو ی شب و صبح در حد زایمان درد داشتم اونوقت شوهرم خواب بود😐 اره بابا زنا بدبختن هرچیم میشه مشکل از زن میبینن

بارداری پوچی ک داشتم معمولا بخاطر اسپزم ضعیفه. عذابشو من کشیدم حتی موقع سقطش و اون کیسه ای ک باید از ...

الهی😔 منم بمیرمم شوهرم میگیره میخوابه ، هوفففف ، دردامون مشترکه