2777
2789

سلام من چند روز دیگ زایمانمه شوهرم کاری براش پیش اومد رفته شهرستان چند روز بعد امروز به مادر شوهرم گفتیم اونم به پدر شوهرم گفته بود پدر شوهرمم کرده بود دادو بیداد که اگه خلافی کنه آبرو منو ببرن از خونه میندازمشون بیرون وسایلشونو میندازم تو کوچه منم گفتم یعنی چی چرا اینقد راحت بی احترامی میکنین خیلی نگران مایین پول طلاها عروسی رو بدین شوهرم باهاش کاری راه بندازه بعدم مادر شوهرم همه مسائل مارو به جاریم و برادر شوهرم میگه ولی مال اونارو ی کلمه به زبون نمیاد بگه به ما ازشم میپرسیم دروغ میگه بهمون الان دارم میتزکم از دستشون ... طلاها عروسبمونو واسه دو سه ماه بهشون قرض دادیم الان شده سه سال پس ندادن بعد زبونشونم چهل متره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش وقتی اوضاع شوهرت اینجوری بود بچه دار نمیشدی 

من یکی دارم سه ماهه باردار بودم ک فهمیدم شوهرم چه اشغالیه ولی دیگه کار از کار گذشته بود شوهرم اصرار داره بچه دوم رو هم دنیا بیاریم ولی من اصلا ب بچه دوم فکر نمیکنم با اینکه دوس دارم جدا شم ولی بخاطر بچم میسوزم و‌میسازم و هر روزم انگار جهنمه