2777
2789
عنوان

ترکیه چقد از ایران بهتره⁉️

165 بازدید | 17 پست

برای مهاجرت 

وضعیت قطعی اب و برقشون چجوریه؟ شنیدم زلزلع زیاد میاد اونجا و چیزای دیگه بنظرتون میصرفه برم؟ 

نهایتا بتونم برم اونجا کشورای اروپایی نمیتونم بچها

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

منکه عاشقشم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بودجه داری ؟ اقتصاد بهتری داره از ما یه سری شرایط بهتر ولی خب شنیدم سطح آب دریا هم بالا اومده اونجا ممکن سونامی اتفاق بیفته زلزله هم که خیلی اتفاق افتاد

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

کار راحت پیدا میشه درامد خوبه اما خرج بالاس ماشین نمیتونی بخری چون گرونه و در عوض تاکسی هم قیمتش بالاس چون سوخت گرونه

اجاره خونه معمولیه ولییی آببب مثل ما لوله کشی اینا نیستت اب معدنیه

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️