2777
2789
عنوان

بیاین فا ل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم بگیر. بهت درخواست میدم جواب بده تا برات کتاب ها رو بفرستم. بگو خاستگارم میاد خونمون یانه؟زنگ میزنن که بیان یانه؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

چقدر شماها ساده هستین 😂خودش دنبال یه کتابه اون وقت میخوای آیندی شمارو بدونه

عزیزم قرار نیست برای هر چی میبیند قضاوت کنید 

من برای خودم نمیخام برای یکی دیگه دارم جور میکنم

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

عزیزم قرار نیست برای هر چی میبیند قضاوت کنید من برای خودم نمیخام برای یکی دیگه دارم جور میکنم

خوب بگو اون کس بره از کجا کتاب رو پیدا کنه مگه تو  ف ا ل 

گیر نیستی 😂

خوب بگو اون کس بره از کجا کتاب رو پیدا کنه مگه تو ف ا ل گیر نیستی 😂

چه حرفا😂فال میگیرم خدا که نیستم همه چیو بدونم 

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

ای جانم😂😂 خیلی خوب بود عزیزه دلم سر به سرت گذاشتم این کارهم شده یه دلخوشی شاید کمی دلشون آروم بگیر ...

😂 قربون شما

بله تازه فا ل حافظم هست 

😂 قربون شمابله تازه فا ل حافظم هست

همین که یه گوشه از دلشون شاد میشه 

همین که امید پیدا میکنن 

همین که انگیزه جنگیدن میگیرن 

همین که حس خوب به خودشونو زندگیشون پیدا میکنن  

شما  هم توش شریکی 

خوبه که هستی 💫🌼🌸💫