2777
2789
عنوان

حس جدا شدن

242 بازدید | 17 پست

کیا جدا شدن حالا یا با بچه یا بدون بچه میخوام بدونم چه حسی داره خودم سی سالمه مجردم تا حالام ازدواج نکردم ولی میخوام بدونم زندگی بعد طلاق آیا فرقی با قبلش داره آیا کسایی هستن که بعدش آرزو کنن کاش هرگز ازدواج نکرده بودن؟

من میخوام طلاق بگیرم امشب آخرین روزیه که خونمم همین الان بلند شدم از همه جای خونه فیلم گرفتم دلم برا خونه تنگ میشه برا وسایلام دلم میسوزه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امکانش هست طلاق نگیر .دلتنگی ادمو دیونه می‌کنه

نه امکانش نیست آخرش طلاقه چه الان چه صد سال دیگه

بمونم پیر میشم دلم برا خودش تنگ نمیشه دلم برا خونم و وسایلام تنگ میشه

نه امکانش نیست آخرش طلاقه چه الان چه صد سال دیگهبمونم پیر میشم دلم برا خودش تنگ نمیشه دلم برا خونم و ...

منم جدا شدم با اینکه الان خونم ده برابر اون خونه بزرگتر و قشنگتره ولی اون خونه برام یه چیز دیگه بود .حتی دلمم برا شوهر سابقم تنگ میشه 

نه امکانش نیست آخرش طلاقه چه الان چه صد سال دیگهبمونم پیر میشم دلم برا خودش تنگ نمیشه دلم برا خونم و ...

مگه وسایلت جهیزیه ات نیست ،خب میبری دیگه،یه نصیحت بهت بکنم

منم جدا شدم با اینکه الان خونم ده برابر اون خونه بزرگتر و قشنگتره ولی اون خونه برام یه چیز دیگه بود ...

میدونم سخته خیلی سخته نگو دستو پام میلرزه الان

ولی این واسه من شوهر نمیشه آدم نیست اصلا دیگه نمیتونم 

ولی حیف محله حیف وسایلام 😞 خونه اجارست ولی هر کی میاد دهنش باز میمونه اونقد قشنگه بزرگه