2777
2789
عنوان

از وقتی برگشتم ایران 😭🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 25 پست
ازکجا؟ خانوادت نیستن پیشت بهت رسیدگی کنن؟

هستن ولی امسال نمیدونم چرا ذوق هیچی رو ندارم. راستش رو بخوای روم نمیشه بگم ولی دلتنگ هیچی نشده بودم نه خونه نه کسی. نمیدونم چرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوب هستی من یکی از تامیکاتو دیدم که گفتی سوال مهاجرتی بپرسید بعدشم گفتی ایتالیا هستی من ...

سلام عزیزم مرسی 

سایت تک تک دانشگاه ها رو باید جداگانه سرچ کنی و ددلاین هاشون و مدارکی که میخوان رو چک کنی. شهر به شهر جدا. از شهر های بزرگ و شمالی شروع کن بیا تا جنوب. بر اساس رنک و رشته ت اولویت بدی کنی. تو سایت ها که بری تاریخ ها رو میبینی

بورسیه هم مدارک و ددلاین ش بر اساس استانی هم هست که دانشگاه ته پس باید اول پذیرش دانشگاه بگیری قطعی بعد بری دنبال بورسیه

سلام عزیزم مرسی سایت تک تک دانشگاه ها رو باید جداگانه سرچ کنی و ددلاین هاشون و مدارکی که میخوان رو چ ...

اها ، من فکر میکردم فرصت برای اقدام بورسیه یه تایم خاصی داره 

الان اینطوری که شما گفتی هرموقع یخوام میتونم اقدام کنم درسته ؟؟؟؟؟ 

و اینکه من درسم بهمن امسال تموم میشه و  چون دانشگاه دولتی هستم بلافاصله مدرک آبلیمو بهم نمیدن 

میتونم با دانشنامه موقت اقدام کنم ؟؟؟؟ 

و اینکه ممنون میشم در نهایت اگه نکته ای ، نصیحتی چیزی داری بهم بگی تو این زمینه 🥰

اها ، من فکر میکردم فرصت برای اقدام بورسیه یه تایم خاصی داره الان اینطوری که شما گفتی هرموقع یخوام م ...

اره عزیزم با مدرک موقت میشه ولی در نهایت برای سفارت موقع ویزا باید مدرک اصلی ت همراهت باشه. 

تایم خاص که داره بورسیه ولی خب اول باید بری دنبال پذیرش گرفتن

نکته که زیاده :))) الان شنیدم وضع سفارت ایتالیا جالب نیس پس خییییییییلی زود بجنب و کاراتو زودتر بکن. قبل اومدن هم تا یه حدودی ایتالیایی بخون حتما 

اره عزیزم با مدرک موقت میشه ولی در نهایت برای سفارت موقع ویزا باید مدرک اصلی ت همراهت باشه. تایم خاص ...

آره منم زیاد شنیدم چون تقاصا زیاد شده سفارت ایتالیا خیلییی بد وقت میده 

ممنون از راهنماییت گلم 

شما کاراتو خودت انجام دادی یا  به شخص دیگه ای سپردی این مسئله رو؟؟؟ 

و اینکه درسته سایت  دانشگاه های ایتالیا به زبان ایتالیایی هست ؟؟؟

آره منم زیاد شنیدم چون تقاصا زیاد شده سفارت ایتالیا خیلییی بد وقت میده ممنون از راهنماییت گلم شما کا ...

خواهش میکنم عزیزم

آره خودم کردم کاری نداره آسونه پول مفت نده به موسسه و وکیل. 

آره سایت ها به زبان ایتالیاییه ولی گزینه داره میشه انگلیسی کردش

خواهش میکنم عزیزمآره خودم کردم کاری نداره آسونه پول مفت نده به موسسه و وکیل. آره سایت ها به زبان ایت ...

اها خیلیییی خیلییی ممنونم عزیزم از راهنماییت 

خیلی لطف کردی 

لطفا برام دعا کن جور بشه 

مشکل اصلی من تمکنه 

حدودا ۷هزار تاست ، دعا کن جور شه لطفا 🥲

اها خیلیییی خیلییی ممنونم عزیزم از راهنماییت خیلی لطف کردی لطفا برام دعا کن جور بشه مشکل اصلی من تمک ...

قربونت برم عزیزم. کاری نکردم که. ایشالله که جور میشه به امید خدا نگران نباش. اما اگر یک درصد هم نشد تو درستو بخون معدلت رو بالا نگه دار رزومه ت رو بساز زبانت رو در حد آیلتس ۷/۵، ۷ کن نهایتش ایران ارشد میخونی بعد برای دکتری همه جا امکان فاند گرفتن هست بدون تمکن میتونی بری

قربونت برم عزیزم. کاری نکردم که. ایشالله که جور میشه به امید خدا نگران نباش. اما اگر یک درصد هم نشد ...

ممنون عزیزم 

راستش دیگه توان درس خوندن او اینجارو ندارم 

من از اول هدفم مهاجرت یوده 

اگه نشه ، دیگه ارشد نمیخونم ، همینجا وارد بازار کار میشم