2777
2789
عنوان

حرف مادرم خیلی روم سنگینی کرد ی لحظه انگار قلبم سوخت💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 41 پست
بهم پیشنهاداییی داد ک تموم ارزوم بود ماشین ی کارگاه بزرگ..... ولی من شرافت و ابروی خانوادمو ترجیح د ...

عزیزم دلم 

به جای مادرت ماها همگی بهت افتخار می‌کنیم

تبریک میگم بهت به خاطر نجابت و پاکستان

مطمعن باش خدا جواب کارت رو میده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم دلم به جای مادرت ماها همگی بهت افتخار می‌کنیمتبریک میگم بهت به خاطر نجابت و پاکستانمطمعن باش خ ...

کاش میمیردم ولی مامانم اینو نمیگفت 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میمیردم ولی مامانم اینو نمیگفت

عزیزم 

ببخش اشتباه گفته حق داری ناراحت باشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
امثال این آشغالان که با این کارا باعث شدن نگاه پدر و مادر و حتی شوهر نسبت به کار کردن خانوما بد باشه ...

انشاالله انشاالله 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

عزیزم ببخش اشتباه گفته حق داری ناراحت باشی

(: 

بهم پیشنهاداییی داد ک تموم ارزوم بود ماشین ی کارگاه بزرگ..... ولی من شرافت و ابروی خانوادمو ترجیح د ...

مامانا کلا میگن دختر خودشو نگه داره. خیلی کم هست مادر ایرانی که مرد رو مقصر کنه. به شخص تو کاری نداشته. اینا یاد نگرفتن تو جامعه چطور از دخترشون دفاع کنن

وقتی ببینی مادرت زیاد بهت اعتماد نداره هیچیو بهش نگو که به روت نیاره بعدا.

چقد سخته اینو از مادرت بشنوی.

فدات‌شم امیدوارم این اتفاقات تلخ رو هیچوقت دیگه تجربه نکنی نارااحت نباش💔🥲

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

وقتی ببینی مادرت زیاد بهت اعتماد نداره هیچیو بهش نگو که به روت نیاره بعدا.چقد سخته اینو از مادرت بشن ...

واقعا شکستم (: 

میدونمهروقت خاستی با کسی حرف بزنی یا اروم شی میتونی رو من حساب کنی❤

فداتشم عشقم ممنون💋❤