2777
2789
عنوان

کادو سالگرد ازدواج

491 بازدید | 17 پست

سلام فردا سالگرد ازدواجمونه من ب شوهرم گفتم باهم بریم یه چیزی بگیریم چون نمیدونست چی بگیره رفتم و سه تا النگو و انگشتر طرح طلا گرفتم ک مو نمیزنه اخه بیچاره دوماه پیش دوتا گردنبد طلا واسم گرفت نخواستم بازم طلا بگیره شما چی گرفتید بنظرتون چیز خوبی گرفتم 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ماه پیش دو تا گردنبند😐😐 چرااا دوتا ؟🤔🤔

مبارک باشه سالگرده ازدواجتون🌹🌹🌹

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
دو ماه پیش دو تا گردنبند😐😐 چرااا دوتا ؟🤔🤔  مبارک باشه سالگرده ازدواجتون🌹🌹🌹

اره چون یکی ب اسمم گرفت یکی دیگه وان یکاد گرفت چون حاملم همراهم باشه

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
حتما باید کادو میگرفتی لزومی نداره طرح طلا بگیری یه روسری یا چیز کوجیک شام بیرون تمومش میکردی

اخه همه چی داشتم ولی اینا واسه مهمونی خوبه

دو ماه پیش دو تا گردنبند😐😐 چرااا دوتا ؟🤔🤔  مبارک باشه سالگرده ازدواجتون🌹🌹🌹

مرسی فدات♥️

من۲۹ اسفند تولدمه از حالا منتظرم ببینم این بی احساس یادشه یه تبریک خشک وخالی بگه  آخه بهش یاد ...

عزیزم تولدت پیشا پیش مبارک انشاالله یادش میاد

اره اخه دارم ولی اینا واسه تنوع خیلی خوبه ادم هربار یه چیز میگیره

خیلی قشنگه. مبارکت باشه. ما این قضیه رو باهم حل کردیم فقط روز تولد برا هم هدیه میخریم و جشن میگیریم اونم نه طلا. بقیه مناسبتا تبریک میگیم نهایت میریم بیرون شام میخوریم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
خیلی قشنگه. مبارکت باشه. ما این قضیه رو باهم حل کردیم فقط روز تولد برا هم هدیه میخریم و جشن میگیریم ...

مرسی عزیزدلم خیلی خوبه منم نمیخواستم چون بنظرم اصل اینه ک یادمون بمونه نه هدیه بگیریم اینم با اصرار خودش گرفتم