2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما زهره کیه؟غزل شیدایی خیلی تعریف میکنن کنجکاوشدم

اونم یه دوره دوقلو و چشن رنگی و هوش جنین و این چیزا میفروشه زده منو بلاک کرده چون دوره ش چرت و پرت بود و فایل دوره ۱۷ صفحه ایش پر از غلط املایی 😐

اصلا ارزشی برای مخاطب قائل نشد تو این چندسال یع ویرایش بزنه با اینکه کلی پول میگیره بابتش

جواب هم دیر دیر میدن ، وقتی تو دوره نوشته عکس کیت تخمک گذاری برام بفرستید و اینا دیر پیام میخونن تخمک گذاری وقتش میگذره 

ماما زهره کیه؟غزل شیدایی خیلی تعریف میکنن کنجکاوشدم

من درس عبرت گرفتم پول تو جیب اینا نریزم  .. اره بخوای هایلایت بخونی فقط رضایت میذارن یکی مثل من ناراضی باشه بلاکمون میکنن کامنت نذاریم 

تو همین سایتم خانمه گفته بود دوره چشم رنگی غزلو گرفته بچش چشم رنگی نشده ولی راضی بود ازش 😐

اونم یه دوره دوقلو و چشن رنگی و هوش جنین و این چیزا میفروشه زده منو بلاک کرده چون دوره ش چرت و پرت ب ...

غژل شیدایی به نظرم خوبه فقط اونجایی که آواهای بودایی توی پکیجش بود احتمال دادم شیطانی باشه

اینجابهش شک کردم 

سنگهاشم یه جوری میگه کمک میکنه حالت شرک داره

نمیدونم هنوز خوبه یا نه خیلی برام سواله کسی تهیه کرده یانه

من درس عبرت گرفتم پول تو جیب اینا نریزم .. اره بخوای هایلایت بخونی فقط رضایت میذارن یکی مثل من نارا ...

منم بهش دایرکت دادم چرا اصوات بودا استفاده میکنی چراازچیزای اسلامی نه 

توی صوتش خدای بودا رو صدا میزد حتی اسمشم میگف 

اینوازش پرسیدم خوند جواب نداد