2777
2789

یه زنه صیغش شد رفت یه مقدار پول به زنه قرض داد برا زنه خونه گرفت با این کمک حالا زنه نگاهشم نمیکنه 

رفت ضامن وام ازدواج یه نفر دیگشون شد 

باز رفت برا خرید ماشین یکی دیگشون پول قرض داد 

کلی هم اینارو برد مسافرت و براشون خرج کرد 

در حالی که برادر خودمون هنوز ماشین نداره هر روز کلی کار میکنه تا یه بتونه یه خونه بگیره

به زور داره کمک میکنه بهش اونم با کلی غرغر 

واقعا چرا برا غریبه ها ریخت و پاش می‌کنه در حالی که کلی بهش بدی کردن 

اون وقت به ما که میرسه تا یه بیرون مارو میبره کلی غرغر میکنه

خیلی شخصیت مزخرفی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوده دیگهوگرنه چرا با یه زن غریبه بده بستون کنه

این صیغه ایا خیلی گرگن تا طرفو آبکش نکنن ول نمیکنن

باید برادرت سرش به سنگ بخوره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اسی عذر میخام ک اینو میگم ولی برادرتون چهره خوبی دارن؟ معمولا اونایی ک از ظاهرشون راضی نیستن یا اعتماد بنفس پایینی دارن تو روابط دوستانشون اینجور رفتارو دارن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اسی عذر میخام ک اینو میگم ولی برادرتون چهره خوبی دارن؟ معمولا اونایی ک از ظاهرشون راضی نیستن یا اعتم ...

بله خوبه 

ولی یه مشکل ما بی کسیه ما هیچ کس رو نداریم 

اون می‌گه یا این کار می‌خوام چهار تا آدم داشته باشم ولی خب داره باج میده مشخصه 

بله خوبه ولی یه مشکل ما بی کسیه ما هیچ کس رو نداریم اون می‌گه یا این کار می‌خوام چهار تا آدم داشته ب ...

الهی

ولی باعث سواستفاده ازش شده ک

کاش قدر خودشو بیشتر بدونه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨