2777
2789
عنوان

بیاین بگین حرف بدی زدم یا نه

190 بازدید | 21 پست

بچه ها چند شب پیش با برادر عنم دعوام شد منو زد بعد به بابام ک گفتم هیچی بهش نگفت به منم گفت جواب گوییشو نکن بعد دوباره با بابام دعوام شد نفرینم کرد 

من از همون بچگی حرس میخوردم همیشه ک برادر عنمو بیشتر از من دوس داره همه زندگیشو داده بهش از گل نازک تر تاحالا بهش نگفته مامانم هروقت منو نفرین میکنه ساکت میشه ولی برادرعنمو ک نفرین میکنه بابام میخواد شلوارشو بکشه پایین در کل خیلی هست اینجا بگم زیاد میشه شما هم حوصله ندارید بخونید امشب ک منو زد بابام بهش زنگ زد فقط گفت گوه میخوری میزنیش منم پیام دادم به بابام گفتم تو دیگ پدر من نیستی نمیخوادم دلت برا من بسوزه ازین به بعد تو خونه مثل دوتا غریبه دیگ نه با من صحبت کن نه چیزی حالا بگید اشتباه کردم این حرفارو زدم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیتونم بگم خوب کردی ولی اشتباهم کرده باشی عصبانی بودی باعث شده خالی بشی

بخدا الان دارم از غذاب وجدان میمیرم اینم ک زود دلش میشکنه آه میکشه اصلا منو درک نمیکنن میگن خفه خون بگیر بمیر چیزی نگو اگرم زدنت هیچی نگو😭

درکل ازونایی که بین بچه هاشون فرق میزارن بییییزارم پس شاید میتونم بگم حق داشتی😂

خیییلیم فرق میزارن حتی خودشم قبول داره بهم گفت من اونو بیشتر دوست دارم چون محبتم میکنه 

منم بخدا محبتش میکنم بجاهایی دست خودم نیس اعصاب درستی ندارم سر همین اعصابم کل زندگیم رفت رو هوا دیگ کسی دورم نیس

بخدا تا حالا به من دخترم نگفته تاحالا بغلم نکرده فقط نظرش اینه چون بهت پول میدم پس دیگ نباید محبت عا ...

نمیدونم چی بگم

این مشکلات ریشه این

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

من دوسال با پدرم حرف نزدم از کنار هم رد میشدیمم هیچی نمیگفتیم..حتی الانم اوکی نیستیم

شما چرا؟

من دخترم نیاز عاطفیمو پدرم برآورده نکنه مجبورم به یه پسر لاشی دل ببندم بخاطر چهرتا جانم گفتنش 

اون فقط معتقده چون پول بهم میده دیگ محبت پدرانه نباید داشته باشه

بعد من هرکار ک میکنم از نظر اون بده و هیچ کار خوبم به چشم نمیاد و از نظر اون من اصلاا دوسش ندارم خب من دیگ چیکار باید بکنم آدم زورش میده 

پدرا خط قرمزشون دختراشونه بعد اینم هر شب برادر عنم میزنتم هیچی نمیگه بهش