2777
2789
عنوان

بگین من چیکار کنم

52 بازدید | 4 پست

یکی بود دوست سه سالم بود نمیتونم بگم همچین آدم نایس و پرفکتی بود ایراداتی داشت خودخواه بود و این چیزا(حالا نمیگم خودم خیلی خفنم) ولی خیلی باهم دوست بودیم تا اینکه منو ناراحت کرد منم بهش گفتم هیچ ریکشنی نشون نداد(اون موقع نمیدیدیم همو پیام دادم بهش) بعدش منم اعصابم خورد شد بلاکش کردم ولی بعدش درش اوردم این همچنان هیچی نگفت الان رفتارش با من افتضاح شده انگار نه انگار اونی که ناراحت شده بود منم

دوستم میگه برو باهاش حرف بزن بگو چه مرگته از طرفی خودم دلم نمیخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم حیف رابطه شما هست من روانشناسم بشخصه نظرم بر اینکه برو مشکلت و انتظارات خودتو واضح بهش بگو هیچ ت ...

مشکلمو قبلا واضح بهش گفتم گفتم بخاطر فلان رفتارت ناراحت شدم هیچی نگفت الانم که..