2777
2789
عنوان

حال دلم با هیچی خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 54 پست
آره خیلی خستم کاش نبودم خدا منو واسه چی آفرید درحالی که مادرم گفته بود دکترا لوله رحمشو ببندن من نب ...

فدات بشم

فدای دل پر از دردت 

من اصلا نصحیتت نمیکنم

اشک بریزخالی شی 

امشب هوا بدجوری سنگینه بدجوری غم داره گریه کن اروم شی

همونطور که شادی ماندگار نیست غم هم نیست میگذره عزیزم زمان همه چیز را درست میکنهولی حتما درس بگیر شای ...

زمان رفوگره خوبیه 

تمام دردا و رنجارو رفو میکنه ولی جای اون غم تا ابد تو دل ادم میمونه و درد میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کسی ک منو نمیفهمه همون ادمه ، با تمام وجودم ازش متنفرم

نیگا ببخشید نظر میدم ولی فقط نیام کمک بهت هست گلم با شوهرت صحبت کردی راجب مشکلت واضح بهش گفتی و جواب درستی ازش گرفتی و ایا بچه داری 

فدات بشمفدای دل پر از دردت من اصلا نصحیتت نمیکنماشک بریزخالی شی امشب هوا بدجوری سنگینه بدجوری غم دار ...

خدانکنه

باورت میشه حتی نمیتونم گریه کنم چون تو حیاط پدرشوهرم هردیقه یکی میاد درمیزنه چیزی میگه یا میخواد ‍؟خیلیییی بدبخت ترازاونیم که فکرشو بکنی من حتی اگه بدترین شب زندگیمو داشته باشم صبح باید بیدارشم حیاط آب وجارو کنم چون اگه نکنم حرف میشنوم من یه اسیر واقعیم 

زمان رفوگره خوبیه تمام دردا و رنجارو رفو میکنه ولی جای اون غم تا ابد تو دل ادم میمونه و درد میکنه

تا زمانی که این دنیا را جدی بگیری بله غم تو دل میمونه

وقتی دنیا را تمام شدنی ببینی و نگاهتو به زندگی وسیع تر کنی از اون غم خبری نیست

چون از اون به بعد افق دیگه ای جلوی چشمت میبینی. 

خدانکنهباورت میشه حتی نمیتونم گریه کنم چون تو حیاط پدرشوهرم هردیقه یکی میاد درمیزنه چیزی میگه یا میخ ...

تو دل شب سحرها گریه کن با خدا حرف بزن

کسی اون موقع نیست جز خودت و خدای خودت

تمام سعیمو میکنم ک دردامو بپذیرم شاید با پذیرشش ارومتر شم

اره عزیزم 

غم و درد بخشی از زندگیه و باید به رسمیت شناختش 

همه چیز درست میشه عزیزم

انشالله خیلی زود به آرامش برسی و دلت شاد بشه