2777
2789
عنوان

کنکور و تیزهوشان

157 بازدید | 10 پست

سلام . من آزمون تیزهوشان دادم ولی مطمئن نیستم در بیام .. واسه یه مدرسه غیردولتی خوب هم ثبت نام کردم .. اما باز برای کنکور میترسم چون میگن کسایی که تیزهوشانن شانسشون برا کنکور بیشتره و اینا ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی به شانس نداره 

فضا رقابتی تره کمتر سرد میشن و شل میشن وسطش 

وگرنه اگر بحث آموزش باشه کلییییی دبیر خوب و درجه یک تو این موسسه ها ریخته که میتونی طبق سلیقه و معیار های خودت انتخاب کنی 

نه بابا تلاش تلاشه تیزهوشانم امسال متاسفانه بخاطر اوضاع بد رفتم برای شهریور ماه! به این چیزا نیست

اخه خودمم آدم درس خونی هستم رشتمم دوست دارم ولی باز یکم نگرانم .. هرچی خدا بخواد😂😭

اخه خودمم آدم درس خونی هستم رشتمم دوست دارم ولی باز یکم نگرانم .. هرچی خدا بخواد😂😭

نه عزیزم به هیچکدوم از اینا نیست! فقط هرکس بتونه بخونه و خوب بخونه برنده اس ربطی به تیزهوشان و اینا نداره

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

اره بیشتره اگه استفاده کنن از امکاناتشون ولی چون خیلیاشون فقط چون راهنمایی هم تیزهوشان بودن میرن یه راست دبیرستان تیزهوشان، دیگه اونقدر تلاش نمیکنن البته نه همشون هاا

شمام تلاشت رو بکن این حرف ها حاشیه هست اونی که صدش رو بزاره قطعا میتونه

من تیزهوشان بودم

باور کن خبری نیست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.