2777
2789
عنوان

مرد های عرب واقعا اینجوری ان

628 بازدید | 55 پست

یکی باهامون اومده بود مسافرت بعد اینجوری بود که حتی یه وسیله سبک رو هم نمیذاشت زنش جابه جا کنه در ماشین و واسش باز میکرد بین راه اب و خوراکی میخرید میداد بهش

کلا خیلی مراقب بود

میدونم همه باید اینجوری باشن و رفتار عجیبی نیست ولی من ت۱ورم از عرب ها یه چیز دیگه بود تازه فکر میکردم به شدت مذهبی ان دیدم زنش جلوی دوست شوهرش سر لخت بود شوهرش واکنشی نشون نداد و عادی بود واسش

کاربری من و دوستم👭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۹ درصد تستسترووووون حیفففف ک پشت سرم حرف میزنن وگرنه میرفتمممم ی شوهر عرب پیدا میکردممم🤐😂

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

همه جا خوب و بد هست اصلا ربطی ب زبون و محل زندگی نداره

اره اما نمیدونم چرا فکر میکردم عرب ها برعکس این ویژگی هارو دارن و زیاد به زن هاشون احترام نمیزارن

کاربری من و دوستم👭

فرهنگ هر خانواده فرق داره ربطی به قومیت نداره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

۹۹ درصد تستسترووووون حیفففف ک پشت سرم حرف میزنن وگرنه میرفتمممم ی شوهر عرب پیدا میکردممم🤐😂

😂😂

اره دقیقا تستسترون خالص بود

همش در حال مراقبت کردن از زنش خوشم اومد

کاربری من و دوستم👭

👌🏻👌🏻درسته

🫂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خوبی؟من هنوز شمارو یادمه فکر کنم وقتشه آیدیت رو بگیرم😂❤

بخوبیت قلب 

منم یادمه ترو دختر 🍓🥹

جوون بابا🫂😂

همه جا، همه جور آدمی هست. یک زمانی یک همکار عرب عمانی داشتم. خیلی با خانمش کنار میومد و یک جورایی زن سالاری بود فرهنگ خانواده شون. کلا آقای بسیار خوش اخلاقی بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم