2777
2789

بچه ها واقعا تعهدی با ترازه ؟

یعنی با رتبه نیست ؟

تورو خدا اگه خبر دارید بگید

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

اسم دانشگاهه تعهدی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه میری ولی مدرکت نمیدن چندسال باید برا دولت کار منی

این دانشگاه چه فایده ای داره؟ 

دانشگاه های دیگه بهتر نیستن؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من تعهدی میخونم چه سوالی دارین؟

با تراز قبول شدید یا رتبه یه نفر میگه اصن رتبه مهم نیست فقط تراز حالا من منطقه سه هستم گفتم شاید بخاطر اون رتبم به تعهدی بخوزه

با تراز قبول شدید یا رتبه یه نفر میگه اصن رتبه مهم نیست فقط تراز حالا من منطقه سه هستم گفتم شاید بخا ...

عزیزم  به ما هم رتبه دادن هم تراز بعد انتخاب رشته کردیم 

سوال شما اشتباهه

من رتبم 5300شد قبول شدم

با تراز قبول شدید یا رتبه یه نفر میگه اصن رتبه مهم نیست فقط تراز حالا من منطقه سه هستم گفتم شاید بخا ...

این جریان منطقه که میگن چیه؟ 

منطقه 3 تهران هستین؟ این واسه دانشگاه تاثیر داره؟ 

عزیزم به ما هم رتبه دادن هم تراز بعد انتخاب رشته کردیم سوال شما اشتباههمن رتبم 5300شد قبول شدم

یعنی با رتبه میگیرن نه؟

خیلی میترسم 

این جریان منطقه که میگن چیه؟ منطقه 3 تهران هستین؟ این واسه دانشگاه تاثیر داره؟

نه عزیزم تهران منطقه یک هست

شهرستان های کوچیک و کم برخوردار میشن منطقه سه هر متطقه یه جمعیتی دارع که رتبه بهت میگه بین این افراد شدی نفر فلان

منطقه یک چون منابع بیشتری دارن رتبه های پایین میگیره 

منطقه دو بهتره چون مثلا با دوهزارهم میرن دندون

منطقه سه متوسطه 

نه عزیزم تهران منطقه یک هستشهرستان های کوچیک و کم برخوردار میشن منطقه سه هر متطقه یه جمعیتی دارع که ...

مرسی نمیدونستم