123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6053 عنوان اونایی که بینی عمل کردن لطفا بیایددددد😭 328 بازدید | 43 پست دارم دیوونه میشم دیروز اتل رو باز کردمبینیم به قدری زشت شده که اصلا نمیتونم تحمل کنم خودمو تا ابد خونه نشین شدمهمه میگن ورمه ولی اخه مگه میشه این فرم افتضاح ورم باشه پره ها و سوراخهای بینیم روی هواست😭😭😭😭😭 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱 1404/05/27 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6053 وقتی باز کرد اتل رو شبیه این عکس شده بود بینیم😭😭😭 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6053 خب درست میشه دیگه ورم داره شما عمل کردی؟فرمش خیلی بد شده ورم کجا بود زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 ورمه دیگه ورم اولا فاجعس ببین چیه که دماغ من کاملا استخونیه بعد هنوزم بعد یه ماه گوشتی دیده میشه چون کلا ورمهباید حداقل 6 ماه برا استخونی و یسال برا گوشتیا صبر کنی تا شکل واقعیش مشخص شه اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 23133 برای عمل بینی باید صبور باشی چطور اینا رو نمیدونی و عمل کردی کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6053 ورمه دیگه ورم اولا فاجعس ببین چیه که دماغ من کاملا استخونیه بعد هنوزم بعد یه ماه گوشتی دیده میشه چون ... زشت بودن بینی با ورم خیلی فرق داره بخدا برای من فوق العاده بد شده یه عکس گذاشتم اونو ببینید شبیه اون شده زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
yas_znnnn عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 25 اون ورمه عزیزم منم عمل کردم بینیم خیلییییی گوشتی بودوقتی واسه اولین بار بینیم رو دیدم مث چی پشیمون بودم ولی خداروشکر بعد دو سه ماه عالی شده
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6053 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6053 اون ورمه عزیزم منم عمل کردم بینیم خیلییییی گوشتی بودوقتی واسه اولین بار بینیم رو دیدم مث چی پشیمون ب ... پره هاتون هم برش خورد،برای من پره ها برش خورده رفته رو هوا افتضاح شده زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 زشت بودن بینی با ورم خیلی فرق داره بخدا برای من فوق العاده بد شده یه عکس گذاشتم اونو ببینید شبیه اون ... عکسه رو نگاه کردم اتفاقا دقیقا ورمه مخصوصا نوک بینی اولا خیلی زشت میشه اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6053 عکسه رو نگاه کردم اتفاقا دقیقا ورمه مخصوصا نوک بینی اولا خیلی زشت میشه پره ها چطور؟ضخامت اونا که دیگ نمیتونه ورم باشه من دارم دق میکنم فقط حس میکنم تمام زندگیم نابود شده شما عمل کردید؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
yas_znnnn عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 25 پره هاتون هم برش خورد،برای من پره ها برش خورده رفته رو هوا افتضاح شده اره عزیزم هییچ اشکالی نداره بینی گوشتی زمان زیادی نیاز داره تا ورمش بخابه نسبت به استخوانی الان بینیم عالیه ولی خب دکترم میگه هنوزم ورم داره
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6053 اره عزیزم هییچ اشکالی نداره بینی گوشتی زمان زیادی نیاز داره تا ورمش بخابه نسبت به استخوانی الان بینی ... میشه لطفا عکسش رو یه دقه بذارید ببینمء؟من دارم دق میکنم فقط دققققققق زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
yas_znnnn عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 25 عزیزم بینی منم اولش اینطوری بود همه مسخرم میکردن ولی الان فوق العاده عالیه