2777
2789

دارم دیوونه میشم 

دیروز اتل رو باز کردم

بینیم به قدری زشت شده که اصلا نمیتونم تحمل کنم خودمو 

تا ابد خونه نشین شدم

همه میگن ورمه ولی اخه مگه میشه این فرم افتضاح ورم باشه 

پره ها و سوراخهای بینیم روی هواست😭😭😭😭😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

وقتی باز کرد اتل رو شبیه این عکس شده بود بینیم😭😭😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درست میشه دیگه ورم داره

شما عمل کردی؟

فرمش خیلی بد شده ورم کجا بود 

ورمه دیگه 

ورم اولا فاجعس 

ببین چیه که دماغ من کاملا استخونیه بعد هنوزم بعد یه ماه گوشتی دیده میشه چون کلا ورمه

باید حداقل 6 ماه برا استخونی و یسال برا گوشتیا صبر کنی تا شکل واقعیش مشخص شه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

ورمه دیگه ورم اولا فاجعس ببین چیه که دماغ من کاملا استخونیه بعد هنوزم بعد یه ماه گوشتی دیده میشه چون ...

زشت بودن بینی با ورم خیلی فرق داره بخدا 

برای من فوق العاده بد شده 

یه عکس گذاشتم اونو ببینید شبیه اون شده 

اون ورمه عزیزم منم عمل کردم بینیم خیلییییی گوشتی بودوقتی واسه اولین بار بینیم رو دیدم مث چی پشیمون ب ...

پره هاتون هم برش خورد،

برای من پره ها برش خورده رفته رو هوا افتضاح شده 

زشت بودن بینی با ورم خیلی فرق داره بخدا برای من فوق العاده بد شده یه عکس گذاشتم اونو ببینید شبیه اون ...

عکسه رو نگاه کردم 

اتفاقا دقیقا ورمه 

مخصوصا نوک بینی اولا خیلی زشت میشه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

عکسه رو نگاه کردم اتفاقا دقیقا ورمه مخصوصا نوک بینی اولا خیلی زشت میشه

پره ها چطور؟

ضخامت اونا که دیگ نمیتونه ورم باشه 

من دارم دق میکنم فقط حس میکنم تمام زندگیم نابود شده 

شما عمل کردید؟

پره هاتون هم برش خورد،برای من پره ها برش خورده رفته رو هوا افتضاح شده

اره عزیزم هییچ اشکالی نداره بینی گوشتی زمان زیادی نیاز داره تا ورمش بخابه نسبت به استخوانی 

الان بینیم عالیه ولی خب دکترم میگه هنوزم ورم داره

اره عزیزم هییچ اشکالی نداره بینی گوشتی زمان زیادی نیاز داره تا ورمش بخابه نسبت به استخوانی الان بینی ...

میشه لطفا عکسش رو یه دقه بذارید ببینمء؟

من دارم دق میکنم فقط دققققققق