2777
2789
عنوان

مادرم برا خودش ارزش قائل نیست ❗

294 بازدید | 19 پست

از دست این زن دارم سکته میکنم ...از بی ارزشیش. از فدا کاری های حال بهم زنش از اینکه ب خودش نمی رسه 

اینقد خود خوری کردم و عصبانی شدم دارم میترکم ... داره مرغ پاک میکنه ، قرار بود خواهرم ظرفارو بشوره .. یه هو شروع کرده. ظرفارو شستن ب جای خواهرم ....میگم تو چرا داری میشوری ؟؟  زنیکه ۶۰ سالته پس کی میخوای برا خودت ارزش قائل باشی ؟؟ .. یا مثلا. اصلا نهار نخورده تا برای بقیه بمونه ...بقران میتونه چند روز غذا نخوره عمدا ...میگم مریض میشی صورتت رنگش پریده چرا غذا نمیخوری    ... الکی میگه نمیتونم  صبحانه زیاد خوردم 

اینفون خونه. زنگ میزنه.  من پا میشم تا درو باز کنم ..اینم همزمان پا میشه. تا زودتر از من درو باز کنه. تا مثلا من زحمت نیفتم !!!!! .... به خواهرم میگم فلان کارو انجام بده  ..مامانم از اونور میگه. من انجامش میدم !! 

بابا فدا کاری هم حدی داره !  بیش از اندازش حماقته  بی ارزشیه ..اینجوری اعتماد به نفس مارو هم نابود میکنی. یه عمر مارو اینجور بزرگ کردی.  باعث شده الان  هرکی هر کاری میکنه. ما خودمونو مقصر بدونیم   قدرت نه گفتن نداشته باشیم 

همییییشه لطف بیش از حد ب بقیه. میکنه ،، مسئولیت های بقیه رو به عهده میگیره  با همین تربیت غلطش. باعث شده برادر ۳۰ ساله ی من اصلا سر کار نره و از پول این خرج کنه 

بخدا قسم داداشتم میخواد میوه بخوره.  این میگه   بیام برات بشورم ؟؟؟!!!  

شده غذا تو یخچال فاسد شده  بعد این میگه. ععه مرغ رو نخوردید؟؟. گفتم برا شما بموننه وگرنه دوس داشتم بخورمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این الان مامان منه از کاراش بگم مغزت سوت میکشه اصلننم حرف گوش نمیده میگم بخودت برس ناراحت میشه گوش نمیکنه بحرفام خودشو مشغول میکنه یعنی حرف نزن، باهام سرسنگین میشه منم دیگه کاریش ندارم بخدا ببینی انگاری مرده نه زن تو خونه کارای همه رو میکنه باعث شده بابام داداشام ابجیم همه تنبل بشن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بهتره با خواهر و برادر هماهنگ کنی خودتون کارهارو سریعتر پیش ببرید و جاتون عوض کنید از این لحاظ .

کاری نزارید بمونه تا بخواد انجام بده ....

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بقران قسم اینقد غصه خوردم الان و داد زدم و دعوا کردم. که نگو ...بعد الان ناراحتم میگم چرا احترامشو نگرفتم و دعواش کردم ...جونم ب لبم رسیده. از این همه برا خودش ارزش قائل نشدن ...کارای مارو انجام میده. میگم انجام نده. غذا بخور. به خودت برس. اصلا انگار ن انگار ...بعد صبح تا شب میگه. پام درد میکنه و فلان ...از بس هیچی نمیخوره. موقع راه رفتن. سر گیجه میگیره 

فقط منی که مامانم مث مامان شماس درک میکنم خیلیییی بده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

وقتی حرف گوش نمیده،پس نزارید کار خونه ای بمونه انجام بده...

ولی درک میکنم که همه‌چیز تو کلر خونه خلاصه نمیشه...

واقعا سخته که ببینی مادرت داره ب خودش ظلم میکنه و حرف گوش‌نمیده

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
حیف مامانت که افتاده دست شما،راست میگی بد تربیت کرده که بهش میگی زنیکه، شعور هم خوب چیزه

خانم من ناراحتم از اینکه چرا ب خودش نمیرسه. چرا اهمیت نمیده. چرا غذا نمیخوره. تا سالم و سر حال بمونه  

زنیکه رو جلو خودش ک نگفتم.  الان از عصبانیت گفتم 

من نگران سلامتیشم. که اینجوری عصبی ام از رفتاراش

وقتی حرف گوش نمیده،پس نزارید کار خونه ای بمونه انجام بده...ولی درک میکنم که همه‌چیز تو کلر خونه خلاص ...

دقیقا همینطوره ... بد تر اینه وقتی این رفتاراشو میبینم باعث میشه باهاش دعوا کنم  که مث سگ پشیمون میشم. ولی فایده نداره 

واقعا که آدم به مادرش میگه زنیکه ،رفتارهای احمقانه ،خب خیلی مهربونه قبل اینکه کاری به شما بگه شما ان ...

زنیکه رو ب خودش ک نگفتم ..اینجا گفتم از شدت عصبانیت 

مخم داره سوت میکشه که چرا به خودش اهمیت نمیده