2777
2789
عنوان

تا حالا این مدل خاستگار دیده بودین

361 بازدید | 31 پست

دوست شوهرم که آدم مذهبی هست ودر کل آدمای بسیار خوبی هستن،رفته بوده خاستگاری یه دختری ،دختره برای مهریه گفته هزار وخورده ای سکه (چون دختر خاله هاش هم همین مقدار مهریه زدند)پسره گفته نه یه مهریه معقول 

مادرش گفته ۱۱۴تا که پسره گفته نه زیاده ومن ندارم

خلاصه ۷۲تا زدن که پسره رفته فکراشو کرده آمده گفته من ۱۴سکه میتونم بزنم وهمان روز عقدمون یه ماشین دارم که به همین مبلغ ارزش داره که میزنم به نامش.

یعنی دول زندگی با دختره صاف کرد

دختره هم قبول کرده ومیگه خیلیم خوشحال شده😂

هر دوداشون آدمای خیلی خوبین وازدواج کردن، ماشین هم الان زیر پای شوهرست

به نظرم خیلی زرنگ بازی کرد،حداقل مهریه را طلا میخرید سرمایه زندگیش بشه نه ماشین که چند وقت  دیگه خراب شده

دلم برای سادگی دختره سوخت ولی بازم خداراشکر که شوهرش آدم درستی هست

اون معادل 14 سکه رو گفته وگرنه تو سند قید نشده که یک. ماشین مهریه اش باشه. 

بهترین کار رو پسره کرده که گفته باید طبق توانم باشه که بتونم پرداخت کنم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره پسره زرنگ بازی کرد ولی کلا وقتی زندگی یه زوج خوب باشه دیگه مهریه ده هزارتام باشه یا یدونه فرقی نداره

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

اون معادل 14 سکه رو گفته وگرنه تو سند قید نشده که یک. ماشین مهریه اش باشه. بهترین کار رو پسره کرده ک ...

سند را زده به نامش به جای مهریه،ودیگه باهاش صاف کرده

دختره هم دختر خوبیه که ماشین را گذاشته برای زیر پاشون ‌رفاه حالشون

ان شالله که خوشبخت بشن