2777
2789
عنوان

دهن خودمو سرویس کردم

267 بازدید | 24 پست

هر روز ورزش سنگین وسخت انجام میدم فقط برای یک رویا..

یه روز۳ساعت بدنسازی و روز بعد ۳ساعت بوکس....رژیم غذایی که سرجای خودشه....نزدیک به ۱سال هست که نوشابه ،شکر،قند،بستنی،آبمیوه،کیک،فست فود،وهرچیزی مثل اینارو نخوردم......فقط پروتئین وغذا آب پیز...

یه روز درمیون هم ۳کیلومتر و۱۲۰ متر می دونم.....

نمیدونم دیوونگیه؟جنونه؟...چه قدرفکم ازجا دراومده...چه قدر دندونام شکستن...ولی انگار هرچه قدر زجر می کشی علاقه ت بیشتر میشه......

امروز خیلی بهم فشاراومده لازم بود این حرفا رو یه جایی می زدم......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قوی هستی ماشاالله به ارادت من هیییچ کاری نمیتونم بکنم اصلا ی نیرویی جلومو میگیره انگار

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
موفق باشید.اراده ات ستودنیه.من نمیتونم از غذا بگذرم

۱۱ساله بوکس کارمی کنم...دلم میخواد ازش نتیجه بگیرم....رفتم پیش یه مربی که قهرمان آسیا س ...شهریه شم گرونه و همه سرزنشم می کنن....ولی باید انجامش بدم

افرین ب این اراده ات من یک ماه تصمیم گرفتم قند مصنوعی حذف کنم هزار بار شکستم ان شاءالله ک موفق باشی ...

میشه فقط باید شروع کنی وادامه بدی....تو۳ماه ۲۵ کیلو کم کردم

می تونی فقط از کارای کوچیکت شروع کن...ذهنت عادت می کنه

نمیتونم اصلا افسردگی و کم کاری تیروئید دست ب دست هم دادن برای نابودیم😢

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
کیف میکنم میشنوم گور بابای حرفای مردم.تلاش نتیجه میده

پیش کسی حرف نمی زنم...مردم عادت دارن به نا امید کردن...این مربی من سهمیه المپیک گرفت وهم دوره ی احسان روز بهانی هستش...

خیلی قبولش دارم