2777
2789
عنوان

تو رو چون عزیزتون بیایید

63 بازدید | 8 پست

این‌پیام که شماره میزنم توی ایتا هی میگه این خط محروم شده یعنی چی ؟ کسی تاحالا اینطوری شده؟؟؟؟ درست میشه خود به خود؟؟؟؟ کسی تجربه داشته؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون حسابی که اونجا داشتی پاک شده

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

1. بلاک شدن شماره از سمت ایتا → ممکنه قبلاً تخلفی ثبت شده باشه (مثل ارسال پیام انبوه یا ریپورت زیاد).

2. مشکل امنیتی یا اشتباه سیستمی → گاهی سرور به اشتباه بعضی شماره‌ها رو محدود می‌کنه.

3. استفاده از نسخه غیررسمی یا قدیمی ایتا → بعضی کلاینت‌های غیراصلی باعث محروم شدن میشن.

4. ورود زیاد و پشت سر هم → اگه چند بار پشت سر هم کد بگیری و وارد نشی، سیستم ممکنه موقتاً محروم کنه.

از هوش مصنوعی پرسیدم

اینارو هم ادامش هوش مصنوعی گفت

پیشنهاد ما چیه؟

1. از داخل ایتا با @support پیام بفرست—یکی از سریع‌ترین روش‌هاست و مستقیماً به تیم پشتیبانی می‌رسه.

2. از وب‌سایت ایتا فرم پشتیبانی رو پر کن تا درخواستت مستدل‌تر ثبت بشه.

3. اگر نیاز به پاسخ فوری داری یا تماس بهتر برات مؤثرتره، با 9099070345 تماس بگیر.
تماس تلفنی خصوصا وقتی خطا پیام ورود رو مسدود کرده، می‌تونه سریع‌تر نتیجه‌بخش باشه.