2777
2789

خودم از همین چهار سال پیش تو همین سایت به همه انگیزه میدادم تا همین چند وقت پیش

الان خودم ناامید ترینم بخاطر کنکور و درس 

ترازم ۴۶۰۰ شده هیچ امیدی ندارممم 

چند تا ببرم رو این کوفتی

البته چیزی نخوندم چون حس میکنم استعداد ندارم مثلا جلسه ۳ استوکیومتری مصلایی رو ده بار دیدم میشینم پاش خودم حل کنم بلد نیستم 

خب دقیقا مشکلت کجاست

چرا نمیتونی حل کنی چرا نمیتونی درس بخونی

تمرکز نداری؟نمیفهمی درسو؟تست نمیزنی؟کم میخونی؟ مشکلتو خودت بهتر از هرکسی میدونی. وقتی اونو بتونی به زبون بیاری ۹۰ درصد مشکلاتت حل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

بیا باهم صادق باشیم من که تورو نمیشناسم

نمیدونم نمیشه جواب. چرا نمیخونی؟

اگه درس دوست نداری اصلا نمیتونی بخونی برو دنبال کار. اگه میخوای بخونی باااید با خودت صادق باشی. حداقل خودت

بیا باهم صادق باشیم من که تورو نمیشناسمنمیدونم نمیشه جواب. چرا نمیخونی؟اگه درس دوست نداری اصلا نمیتو ...

چون درس رو متوجه نمیشم مثلا استاد توضیح می‌ده من خودم نمیتونم اون سوال رو بعدش حل کنم یا شبیه شو

بزرگترین علتش اینه

چون درس رو متوجه نمیشم مثلا استاد توضیح می‌ده من خودم نمیتونم اون سوال رو بعدش حل کنم یا شبیه شوبزرگ ...

خب فیلمو خوب گوش نمیدی؟حواست پرت میشه؟تمرکز نداری؟

شاید اصلا اون استاد مناسب تو نیست

اصلا موقع فیلم دیدن مدادو کاغذ برمیداری خودتم همزمان باهاش یه چیزایی بنویسی؟!

خب فیلمو خوب گوش نمیدی؟حواست پرت میشه؟تمرکز نداری؟شاید اصلا اون استاد مناسب تو نیستاصلا موقع فیلم دی ...

ن اون موقع فکر میکنم متوجه میشم ولی بعدش اصلا نمیتونم حل کنم بعدش 😭😭😭

مثلا روز بعد 

ن اون موقع فکر میکنم متوجه میشم ولی بعدش اصلا نمیتونم حل کنم بعدش 😭😭😭مثلا روز بعد

خب مشکلت اینه فقط حفظ میکنی مفهومو متوجه نمیشی

من میگم شاید استاده در انتقال مفهوم مشکل داره یا شاید خودت زیاد دل به کار نمیدی. کنکور یعنی یک سال خودتو از هر تفریحی محروم کنی نهایتا روزی نیم ساعت ورزشو پیاده روی برای عوض کردن روحیه دیگه هیچی

ببین. همونجا باید چندتا سوال ازش حل کنی تا بفهمی اصلا چرا اینجوری شد از چیزی که یاد گرفتم چطوری میتونم استفاده کنم تو سوالای دیگه. این قدم اولته