که رشته ی خوب بخونه . تک فرزند باشه و خانوادش نسبتا وضع مالی و جایگاه اجتماعی خوبی داشته باشن ولی خودش خوشگل نباشه و چهرش معمولی باشه شیطون و بلا هم نباشه .. هوم؟ برا کسی میپرسم🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میشناسم کسی رو که دختره دکتر بود خیلی هم چهره و اندام خوبی داشت ، خانوادشم سطح بالا ولی طفلی ازدواج کرد مامان باباش پستش نبودن به بدبختی طلاق گرفت الان بخاطر جو بد خانواده جرئت نمیکنه با کسی اشنا شه
هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
عزیزم من تک فرزند که اصلا و ابدا زیبا و خوش اندام نبود، از خانواده معمولی و لو لول(سطح پایین از نظر فرهنگی) گنداخلاق و بی هیچ هنر و قابلیتی با وضع مالی معمولی تحصیلات دیپلم و شغل پدر نه چندان جالب دیدم که چه ازدواجی کرد و خوشبخت دو عالم شد
بنظرم نود درصد ازدواج بخاطر موقعیت و قسمت و اقباله قطعا دختر تحصیل کرده یا شغل خوبی داره آدم هم تراز خودش لایقشه هر کی میگه نه چون نمدونم خوشگل نیست لایقش نیست چرت میگه
انتظار دارن ؟ دکتر و مهندس و پولدار با چه کسی ازدواج کنه با هم سطح خودش دیگه