2777
2789

وااای عجب دوست با دل و جراتی 

وضع مالیشون بد بود؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بعد ۳تا سزارین عجب رسیک سنگینی

خدا ب بجه هاش رحم کرده و گرنه هیچ ادم حتی پزشک عاقلی چنین کاری نمیکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یدونه میشه وی بک 

نه سه چهار تا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بعد یدونه میشه وی بک نه سه چهار تا

نمیدونم به جون بچه هاش قسم می‌خورد 

منم حامله بودم 

تو فکر اون نبودم که بپرسم 

بعد از اینکه سزارین کردن منو 

الان دیدم اون راست میگفت‌

طبیعی بهتر بوده 

بعد ۳تا سزارین عجب رسیک سنگینیخدا ب بجه هاش رحم کرده و گرنه هیچ ادم حتی پزشک عاقلی چنین کاری نمیکنه

به من که تعریف می‌کرد 

من حامله بودم 

یادم رفت اسم دکترشو بپرسم 

الان شمارشو هم ندارم