2777
2789
عنوان

تخم مرغ فاسد

86 بازدید | 6 پست

خانما من اونروز اومدم تخم مرغ بشکونم یکی از تخم مرغا رو که شکوندم یه مایع سیاه پاشیده شد تو چند ثانیه بوی وحشتناکی کل خونه و لباسامو گرفت داخلشم نمیدونم جوجه بود یا تخم مرغه خراب شده بود بوی خیلی خیلی وحشتناکب داشت پرتش کردم رفت زود ولی حالم به هم میخوره دو روزه نمیتونم غذا بخورم نمیدونم چیکار کنم یادم نمیره اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو رژیمم خیلی از تخم مرغ استفاده میکنم الان واقعا میخوام دست به هر غذایی بزنم یادم میاد حالت تهوع ...

خب چ بهتر 

تندتر لاغر میشی چون نمیتونی چیزی بخوری بخاطر این موضوع(دید مثبت)

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

من تو رژیمم خیلی از تخم مرغ استفاده میکنم الان واقعا میخوام دست به هر غذایی بزنم یادم میاد حالت تهوع ...

تخم مرغ رو از جایی بخر که توی یخچال و جای سرد نگه میداره

حتما قبل از اینکه توی ظرف اصلی غذات بریزی، توی یه کاسه بشکن، اگر سالم بود به بقیه اضافه کن

برو خدا رو شکر کن کلی گوشت رو مجبور نشدی بریزی دور به خاطر تخم مرغ خراب ...... اون بوی گند که میگی، هنوز بعد از چند سال یادمه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اول اینکه وقتی یادت اومد فکرتو ببر جای دیگه دوم یه قاشق سرکه یا ابلیمو بخور

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.