2777
2789
عنوان

الان آزمایشگاهم😍😍😍

360 بازدید | 42 پست

می‌خوام آزمایش بدم دعا کنید مثبت باشه 

خیلی ممنونم خانوما 🥲🥲😍🥲

خیلی منتظر بودم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…

انشاللههه مثبت بشه 

اگر شددد ریپ‌بزن خبر خوشو به منممم بده

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ان شاالله 😍

جوابش اومد ریپلایم کن 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما اح ...

ممنونم عزیزم 🥰

دیروز با دوستم رفتم آزمایشگاه مثب بود از ذوق ذاشت سکته میکرد منم میگفتم آخ جون خاله شدم😍😍😂😂😂😂😂

ایشالا برای توام مثبت بشه ساااالم بیاد تو بغلت 😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

انشاللههه مثبت بشه اگر شددد ریپ‌بزن خبر خوشو به منممم بده

چشم عزیزم تو همین تاپیک میگم قبلش صدات میکنم