2777
2789
پزشکی حالت عادیش هم بردگی شده چه برسه تعهدیدبیری هم اصلا در حد رشته های تاپ نیستدندون داروفیزیوتراپی ...

دبیری هم خیلی تاپه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

ببین! فرهنگیان هم تعهد داره و همش یه جایی تقریبا. پس پزشکی تعهدی خیلی برات بد نمیشه.

پزشکی تعهدی 7 سال درس خوندن داره و 10 سال و نیم تعهد ک از این روند 6 سال بی حقوقی و 11سال و نیم حقوق میگیری و ممکنه محل تعهدت خوب نباشه

اما فرهنگیان تعهدش 8 ساله ست ک با 4 سال دانشجویی میشه 12 سال و کلا این دوازده سال حقوق داری و بیمه 

محل تعهدت مشخصه و خودت انتخاب کردی

اما خب پزشکی اگ ادامه بدی موقعیت بهتری داری

دبیری زیست هم اگ بری تو کار کنکور درامد بیشتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیری هم خیلی تاپه

راستش من خودم خانوادم فرهنگی اند

ولی این رشته ها زیاد قابل مقایسه نیستند

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

ببین! فرهنگیان هم تعهد داره و همش یه جایی تقریبا. پس پزشکی تعهدی خیلی برات بد نمیشه.

حقوقشون یکم فرق داره. ولی آیا فشار کاری و تحصیلیشونم  یکیه؟جدای از تعهد

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

من اگه باشم دبیری

چون اولا حقوق پزشکی عمومی تفاوتی بادبیری نداره

دونا تو زمانیکه درست تمام بشه تازه بهت حقوق میدن

کلی شیفت شب داره

باجون آدما سروکار داری

درسها فوقالعاده سختن و...

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
پزشکی تعهدی 7 سال درس خوندن داره و 10 سال و نیم تعهد ک از این روند 6 سال بی حقوقی و 11سال و نیم حقوق ...

درآمد پزشک عمومی هر چی هم هی بگن کمه. صد از صد از دبیر بیشتره اصلا شکی درش نیست. 

اگر استارتر خودش الان شهر کوچیکی باشه و محروم،فرقی نداره به حالش دبیری یا تعهدی. 

اما اگر شهر بزرگی باشه آره فرق  داره. 

دبیری از اول حقوق میدن ولی زیاد نیست، جمع ببندی در نهایت به مبلغ خاصی نمیرسه. 

کاری که دیرتر به حقوق برسه ولی همون سال های کارش جبران باشه،از نظر من خیلی بهتره. 

می تونه مشاوره های آنلاین پزشکی و... هم بده، لزوما مطب نمیخواد جدا بزنه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

حقوقشون یکم فرق داره. ولی آیا فشار کاری و تحصیلیشونم یکیه؟جدای از تعهد

من دبیرم عزیزم. و صد از صد اگر زمان ما با رنج تراز ایشون که 9200 هست تعهدی قبول میشدم انتخاب میکردم. من آرازم 9800 بود. در کل سختی هاش به نظر من خیلی قشنگ تره، علمی که یاد میگیری و چیزهایی که میفهمی و کمک هایی که می تونی انجام بدی، تا دبیری که ارزشش رو به روز در جامعه در حال افته. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

درآمد پزشک عمومی هر چی هم هی بگن کمه. صد از صد از دبیر بیشتره اصلا شکی درش نیست. اگر استارتر خودش ال ...

متاسفانه حقوق پزشک عمومی ک تو بهداشت باشه از 17 میل شروع میشه

باید خیلی منطقش محروم باشه تا حقوق بالایی بگیره و ساعت کاریش هم باید بالا باشه

ساعت کاری و روز هایی ک دبیر سر کار هست به نسبت کمتره

البت باز هم میگم اگ اسی درسش رو ادامه بده و تخصص بگیره و فیلد های بالاتر خیلی هم میتونه موقعیت و حقوقش رو ببره بالاتر

و یا بعد اتمام درس بزنه تو کار زیبایی ک خب سرمایه میخواد

و در آخر هیچی از ارزش حرفه ی دبیری و پزشکی کم نمیشه من صرفا این مقایسه رو برای خودم انجام دادم و الانم برای اسی نوشتم

هر دو شغل خیلی قابل احترام هستن و مزایا و معایب خودشون رو دارن مثل هر شغل دیگ

من دبیری زیست دوست داشتم. بابام گفت حرفشم نزن🚶‍♀️واسه همین اگه جات بودم دبیری زیست

اما بازم همه چیز به علاقست. ببین چی دوست داری چون ۲۰ سال بعد تنها چیزی که برات مهمه اینه که این ۲۰ سال بهت خوش گذشته یا نه. ببین تو چی بهت خوش میگذره

سلام

شک نکن پزشکی تعهدی هم باشه پزشکیه

عمرت رو صرف دانشی بکن که بتونی برای سلامتی همنوع و خانواده خودت کمکی کنی . شاید سخت باشه ولی سالها بعد خوشحالی که دبیر نشدی

دوستان دبیری دارم که همه از روی ناچاری و تراز کم معلمی رو انتخاب کردن . روی ازدواج و زندگی آینده ت تاثیر صد در صد داره . اگرم به اراده خودت ایمان داری میتونی انتخاب رشته نکنی و سال بعد پزشکی بیاری بدون تعهد . 

دبیر شدن روزمرگی میاره و اصلا قابل قیاس با پزشکی نیست . کاش به سالهای دور برمیگشتم و تلاشم رو میکردم تا الان افسوس نخورم .