2777
2789
عنوان

اهایییی من هنوز زنده اممم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 435 پست
قضیه من؟

نه عزیزم. برای شما ن

دعوای تو یه تاپیک بود

که اومدم بیام پیشتون تاپیک ترکید. انگاری. ـ

مهم نیست بیخیال

ابجبات کجان پس..هیشکی نیست چرا.

خوبین همتون حاالا . . 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

همیشه امید هست؛ حتی وقت هایی که ذهنت بهت میگه نیست💙💙💙💙💙💙💙💙💙💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫انرژی مثبت بدین به هم... حالتون خوب بشه 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختر_خاکستری‍ کجایی عزیز قلبم؟

خاله بچم درگیر کلاساشه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

🥺🥺🥺دیشب بهم پیام داد یعنی چی؟؟یکی توضیح بده

خاله میخواست عقد کنه 

ولی نامزد بیشعورش بهش گفت من یکی دیگه رو دوست دارم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نه عزیزم. برای شما ندعوای تو یه تاپیک بودکه اومدم بیام پیشتون تاپیک ترکید. انگاری. ـمهم نیست بیخیالا ...

وای نه خاله

دیشب دوستم میخواست خودش رو پر پر 

کنه 

منم همینطور به خاطر دوستم 

یهو تیدا پیام داده به همه مون که میخوام برم خودم رو خلاص کنم خدافظ

ای خدا میشه خبری شد بازم بهم بگی؟

خاله اصلا خبری ازش نیست

وااای چرا اخه دیوونه شدم دستم از همتون هم کوتاهه

خاله بخدا بگم اندازه مادرم  خودم دوستت دارم دروغ نگفتم

وای نه خالهدیشب دوستم میخواست خودش رو پر پر کنه منم همینطور به خاطر دوستم یهو تیدا پیام داده به همه ...

چی میگی 

عزیزمی.. 

فداتون بشم

انشاالله که چیزی نمیشه عزیزم