2777
2789

بچه ها تو سایت دیور کیف های دیدم حدودا حساب کردم نا ۴ میلیارد می‌رسید قیمت هاشون شاید بیشتر کسی دیدین از اینا داشته باشه یا بتونه بخرع؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

خیلی ها پول باد آورده دارن. البته قبلا که قیمت دلار اینطوری نبود افراد پولدار بیشتری می تونستن اینطوری خرید کنن ولی الان دقیقا فقط کسانی که پول زحمت نکشیده دارن از این ریخت و پاش ها دارند

آقایی رو می شناختم که معتقد بودن هر چی زن و بچه آدم شیک تر و با کلاس تر باشن به اعتبار خودش اضافه می شه

الان اون آقا فوت کردند اما همیشه سالی یک بار با همسر و دخترشون می رفتن ایتالیا یا فرانسه خرید. پسرها کمتر و دخترشون خیلی بیشتر براشون مهم بود که ظاهر خیلی سطح بالا داشته باشند. البته فقط ظاهر نبود از بقیه مسائل هم خانواده شون رو سطح بالا نگه می داشتن. کاری که شاید خیلی از آقایون هم سطح ایشون انجام نمی دادن و پولی که بابت این موضوع خرج می کردن رو در اختیار خانواده شون قرار نمی دادن

موقع ازدواج دخترشون هم همسرشون که این رفتار پدر خانواده رو می دیدن خودشون رو مکلف دیدن که همونطوری با دختر خانواده رفتار کنند. چون سطح خانواده اینطوری تعریف شده بود

شغلشون چی بود

مادر خودم

خودش مهندس پدرم داروساز 

بقیه هم تو همین شغلا بودن ایران زندگی نمیکنن بخاطر همین اونقدر به چشم نمیاد هزینه نسبت به پول ایران 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

دمش گرم واقعا ولی چرا پول باداورده داشت ؟ شغلش چی بود مگه،

ایشون پول باد آورده نداشتن

مدیر عامل یه شرکتی بودن که خودشون با زحمت خودشون تاسیس کرده بودند. 

گفتم که تا چند وقت قبل که پول کشور اینقدر بی ارزش نبود خیلی ها می تونستند از این کیف ها بخرند. مثلا 10 سال قبل مدل های کیف دیور اغلب بین 20 تا 50 میلیون بود و خریدش برای یه مدیر عامل کار سختی نبود

در کل می خواستم بگم اون آقا نگاه و طرز فکرش این بود که سطح خانواده بخصوص خانم های خانواده رو باید خودشون طوری بالا نگه دارن که بقیه هم همونقدر بالا ببینن و هزینه ای که ایشون می کردن از هم رده های خودشون هم بالاتر بود و برای همین همسر و دخترشون در قشر خودشون همیشه از بقیه سطح بالاتر بودند

ایشون پول باد آورده نداشتنمدیر عامل یه شرکتی بودن که خودشون با زحمت خودشون تاسیس کرده بودند. گفتم که ...

هعععییی خوشبحال دخترش واقعا 

کاش بابای منم این‌طوری بود 

دیگه نیست خودم دارم تلاش میکنم شاید یه چیزی قبول شم زندگی خودمو بسازم