2777
2789

بخاطر هورمون هاته عزیزم

هرکسی قبل پریود یجوره

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا میگرن هورمونیه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چون من خودمم کم خونم.دوسه روز به پریودیم سردرددارم.رفتم دکترگف ازکم خونی هم هس...

اااا من همیشه حالم بد میشه ولی اینوری خیلی سردرد وحشتناکی داشتم قشنگ داشتم میمردم

اااا من همیشه حالم بد میشه ولی اینوری خیلی سردرد وحشتناکی داشتم قشنگ داشتم میمردم

دورازجونت.من مجردبودم دوروز کلا میفتادم اینقدرکه حالم بدمیشد.ولی ازدواج کردم بچه دارشدم خیلی کم درد دارم ..همین سردردم گاهی وقتا هس

اااا ممکنه؟؟ مدتیه بوتاکس م رفته

منم میگرن هورمونی دارم و بوتاکس هم چند بار به خاطر میگرن زدم ولی روم جواب نداد و دکترمغز و اعصاب گفت رو ۳۰ درصد از میگرنیها بوتاکس جواب نمیده 

تنها چیزی که رو من جواب میده مصرف قرص ال دی هست 

تا زمانی که این قرصو مصرف میکنم میگرن سراغم نمیاد به محض قطع کردنش شروع میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️