2777
2789
عنوان

خانمای باردار

142 بازدید | 13 پست

سلام مامانا من الان 32 هفته و 2 روزم دیروز و امروز به خورده کار کردم از عصری حس میکنم بچه خیلی اومده پایین همش توی واژنم ضربه میزنه خیلی میترسم.خطر داره؟کسی اینطوری هست؟

من از هفته ۲۸ تا الانم که ۳۴ هستم واقعا میبینم شکمم پایینه تجربه هم دارم بارداری دوممه یادمه تو بارداری اول ماه ۷ رو باید صاف مینشستم تا به دنده هام فشار نیاد بتونم راحتتر نفس بکشم شکمم الان اونقدر پایینه که تو غذا خوردن و نفس کشیدن کم نمیارم ولی دکتر میگه طبیعیه😒

احساس میکنم تو همین دو سه هفته زایمان میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد ایستادی...منم روزهایی که زیاد سرکار راه برم اینجوری ام ..دراز بکش پاهات را چند دقیقه بزن به دیوار جا به جا میشه ...نگرانم نباش 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من از هفته ۲۸ تا الانم که ۳۴ هستم واقعا میبینم شکمم پایینه تجربه هم دارم بارداری دوممه یادمه تو بارد ...

من همیشه خیلی بالا بود ولی از عصر خیلی رفته پایین میگم شاید چرخیده پاهاش اومده پایین

من همیشه خیلی بالا بود ولی از عصر خیلی رفته پایین میگم شاید چرخیده پاهاش اومده پایین

از سکسکه هاش تشخیص نمیدی سرش کدوم سمته 

من میدونم که سرش پایینه واسه همین حس سنگینی دارم 

از سکسکه هاش تشخیص نمیدی سرش کدوم سمته  من میدونم که سرش پایینه واسه همین حس سنگینی دارم

نه زیاد متوجه سکسکه هاش نمیشم بعضی ویتا که خودم حدس میزنم این سکسکه باشه کل شکمم تکون میخوره البته 28 هفته که رفتم سونو هنوز پاهاش پایین بود

منم زیادکه کارکنم همینجوری میشم.امروزم اونجوری بودم خداروشکرتاحالاکه35هفته روپرکردم مشکلی پیش نیومده برام.تازه من سابقه ی یه زایمان زودرسم دارم ولی خدارو شکراینبار باتمام نگرانی هام اوکیه