2777
2789
عنوان

بختک شب

121 بازدید | 22 پست

چندوقته (حدودا از اردیبهشت ماه) شبا توی خواب احساس سنگینی میکنم، انگار همش یکی داره نگاهم میکنه یا با سرمه

و فقط توی خونه خودمون این اتفاق میوفته یعنی مثلا مسافرت میریم یا خونه باغمون همچنین حسی رو ندارم

بعد چندوقتی خونه نبودم

پریشب که بعد چندوقت اومدم خونه کلا تا چشمم رو گذاشتم رو هم انگار یکی داشت خفم میکرد روحمو از جونم میگرفت

پاشدم جیغ زدم و از ترس ی ساعت میلرزیدم لال شده بودم حتی آب هرچی بهم میدادن نمیتونستم قورت بدم

چیکار کنم؟ :) 

مشکل از خونمونه یا چی؟ 

و اینکه میدونم ی نفر هست که برای اینکه زندگیمون بهم بخوره ی کارایی میکنه ولی آخه به من چیکار داره همیشه برا مامان و خالم اینا انجام می‌داد نه برای ما ک بچه هاشونیم:(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایه الکرسی زیاد میخونی؟

من به مامانم نگفته بودم اینطور میشه دقیقا همون روزی که شبش انقدر حاد حالم بد شد بهش گفتم گفت امشب آیت الکرسی بخون بخواب منم خوندم از اونشبم همش میگه بخون

منم زیاد دچار بختک میشدم

ی رفع طلسم گرفتم

چهارگوشه اتاقمو نمک ایت الکرسی گذاشتم

قرانم گذاشتم بالاسرم

دیگ خیلی کم پیش میاد دچار بختک شه

توام همین کاراروکن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

من به مامانم نگفته بودم اینطور میشه دقیقا همون روزی که شبش انقدر حاد حالم بد شد بهش گفتم گفت امشب آی ...

از اون شب که خوندی بهترشدی؟

من که همیشه و‌اکثر اوقات اینطوری بودم الانم هست ولی هزار مرتبه شکر کمترند

شب دیر وقت حمام نرو 

مواظب اب داغ و اینا باش رو زمین نریزی

منم زیاد دچار بختک میشدمی رفع طلسم گرفتمچهارگوشه اتاقمو نمک ایت الکرسی گذاشتمقرانم گذاشتم بالاسرمدیگ ...

اخه من شنیده بودم میوفته روی آدم ولی اصلا حس اینکه افتاده باشه روم رو نداشتم فقط انگار یکی دست انداخته بود وسط قفسه سینم داشت قبلبمو در میاورد

از اون شب که خوندی بهترشدی؟من که همیشه و‌اکثر اوقات اینطوری بودم الانم هست ولی هزار مرتبه شکر کمترند ...

این دو شب مامان بابام میان بغلم میخوابن بازم سخت میخوام ولی انگار خیالم راحته نمی‌ترسم و چهارقل و آیت الکرسی هم میخونم🤦🏼‍♀️

مامانم میگه چرا این همه وقت نگفتی به ما.. آخه توی خونه خودمونه که این اتفاق میفته فقط

منم خیلی تو خواب اذیتم میکردن.تا اینکه هر شب چهارقل و آیت الکرسی میخونم.خیلی شبا راحت تر میخوابم

چرا اخه اینطور میشه

بابام با یکی از دوستاش حرف زده بهش گفته گفته این بچه که بوده احتمالا یکی از اشناهاتون ترسوندنش با این چیزا الان که افتاده تو استرس درس وفلان سر باز کرده همین دعا و قرآن بخونه

این دو شب مامان بابام میان بغلم میخوابن بازم سخت میخوام ولی انگار خیالم راحته نمی‌ترسم و چهارقل و آی ...

سپند دود کن فراوون با صدای بلند ۴ قل رو بخووون صبح و‌عصر

نگم برات که من چیا که نکشیدم و‌چیا که ندیدم

سپند دود کن فراوون با صدای بلند ۴ قل رو بخووون صبح و‌عصرنگم برات که من چیا که نکشیدم و‌چیا که ندیدم

خیلی اذیت میشم مخصوصا الان باید درس هم بخونم شبا نمیخوام روزا هم یی حوصلم🤦🏼‍♀️

من هم فقط تو اتاق خوابم  اونم شبها همین حال رو داشتم 

۴ تا آیه الکرسی و ۳ تا قل هو الله که میخونم سوای اینکه چیزی نمیشه اصلا دیگه فراموشم شده که اینطور میشدم 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .