2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما چند سال دوست بودیم بعد یهو کم کم فاصله گرفت بعدم خونه شون رفت یه شهر دیگه .. بعد از اونم یکی دوبار همو دیدیم و بعدش بوووممم... رفت که برهههه و جوابمو نده و اینا منم قیدشو زدم تا اینکه بعد پنج سال خودش بهم پیام داد و معذرت خواهی و اینا 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

اره ببین یعنی اصن انگار خواهرم بود همکلاسیمم بود انگار ی تیکه از وجودم بود انقد که باهم صمیمی بودیم ولی یکسال بعد مدرسمو ک عوض کردم بخاطر اینکه میخواستم تیزهوشان قبول شم و بهش هم گفتم میتونیم در تماس باشیم و همو ببینیم با اینکه خونه هامون نزدیکه و حتی شمارمو داره حتی بعد از اینکه من بهش پیام دادم ک دارم از این مدرسه میرمو اینا دیگه حتی ی پیامم نداده یا وانمود هم نکرده که ناراحته یا هرچی نه زنگی نه تماسی بعد بهش زنگ ک میزدم یا جواب نمیداد یا قط میکنه پیام هم که میدادم سین میزد جواب نمیداد از همه جا هم بلاکم کرد نمیدونم چش بود واقعااا ‌منم فهمیدم لیاقت نداره ادم روانی واقعا من قدر خودمو نمیدونستم براش انقد مایه گذاشتم از خودم کم نذاشتم براش از اون موقع فهمیدم از این آدمای دورو خیلی زیاده ک لیاقتشون اینه سگم بهشون محل نده رفیق واقعی کم پیدا میشه ک واقعا همیشه پات بمونه و رفیق روزای سختت باشه اگه همچین رفیقی دارین قدرشونو بدونین هعب❤️🤌🏼🗿

آره 8سال دوست بودیم همو میدیدیم  و هم کلاسی بودیم ولی خیلی کلاس میزاشت ولی شوهرش اذیتش میکرد و دعوا داشتن از زندگیم میپرسید زیاد نمیگفتم ولی میدونست شوهرم دوستم داره 

همش بمن میگف خشبحالت و اینا سعی میکردم چیزی نگم راجب زندگیم ولی فضول بود آخرش ازبس من هیچی نمیگفتم در مورد شوهرم نمی‌دونم چش شد زنگ نزد منم زنگ نزدم الان چهار ماه میشه خبری ندارم ازش 

قبلاً جواب تماسشو ندادم ب شوهرم میزنگید  نمی‌دونم قصدش چی بود شوهرم میومد  به من می‌گفت 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

آره 8سال دوست بودیم همو میدیدیم و هم کلاسی بودیم ولی خیلی کلاس میزاشت ولی شوهرش اذیتش میکرد و دعوا ...

اینم بگم اول دشمن بودیم باهم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد