2777
2789
عنوان

مستاجرمون خیلی بد حساب هس

149 بازدید | 16 پست

دو ماه هست که اجاره نداده هر چقدر همسرم زنگ میزنه میگه که زدم پول تو راهه ساتنا کردم و اینا و اینکه میدونم دروغ میگه هر ماه اینو میگه چون اصلا مقدار پول اوکی تری نیست که ساتنا کنه و اینا قبض ها رو اصلا نمیده همش هم دارن دعوا میکنن و سر و صدا دارن موندیم چه جوری پول رو ازش بگیریم 

تا ابان ماه هم قرار داد دارن مثلا چند وقتی بود بوی شدید دستشویی میومد داخل پارکینگ دیروز به همسرم گفتم تذکر بده گفته ما انقدر اب نیست جای دیگه اصلا حمام اینا میریم و اینجا نمیریم بخدا دیگه خسته شدیم آدم و از خوبی کردن پشیمون میکنن

۱۰ شهریور میشه ۳ ماه که اجاره نداده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم داریم بابام گفت یا پرداخت میکنی یا قانونی پیش میرم درست شد 

خب الان که فصل خوبیه بگید اگه نمی تونه بلند بشه تا مستاجر هست

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
ما هم داریم بابام گفت یا پرداخت میکنی یا قانونی پیش میرم درست شد خب الان که فصل خوبیه بگید اگه نمی ت ...

اتفاقا من دوست دارم بلند بشه هر چی میگم گوش نمیده پارسال با مامان اش گفته بود زنگ بزنه که گناه دارن اینا دلمون سوخت براشون

اتفاقا من دوست دارم بلند بشه هر چی میگم گوش نمیده پارسال با مامان اش گفته بود زنگ بزنه که گناه دارن ...

به حرف اون نیست اگه 3 ماه کرایه نده از لحاظ قانونی حق با شماست

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
خب آب نیست دیگه تقصیر اون چیهبعدم عزیزم کاش اونم اینجا بود یکم از شما میگفت

تانک و پمپ جدا دارن میدونم اب هست 

چطور ما که چند طبقه بالاتر هستیم اب داریم اون آب نداره 

کاش بود و میگفت ولی کسی که ناراضی هست پا میشه نه اینکه تمدید کنه