2777
2789
عنوان

تیتر بتا هفتاد و دو خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 53 پست
حدود یک ماه بود پریود نشده بودم ،دیروز رفتم آزمایش دادم ،شبش پریود شدم ،حالم گرفته شد

دکتر رفتی براش؟

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
علائم دیگه نداری؟ بنظر من دیگه اگه پریود نشدیض نرو بزار دیگه هفته هشتم برو سونو قلب اگه راهت دوره اگ ...

نه هیچی ندارم و زودتر از موعدم بی بی زدم برای این بود که با اینکه عشق شیرینی ام،یهو دلمو زد و بدم اومد و نتونستم بخورم.وگرنه عجله ای نداشتم.

همون ۸ برم بهتره که مطمئن تشکیل شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچی ندارم و زودتر از موعدم بی بی زدم برای این بود که با اینکه عشق شیرینی ام،یهو دلمو زد و بدم او ...

احتمالا که هیچ مشکلی نداری و بارداری سالمی داری 

فکر خوبیه بزار هفته هفتم هشتم برو.من خودم شش هفته و یک روز اولین سونو رو رفتم و قلب دخترم تشکیل شده بود خداروشکر

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

احتمالا که هیچ مشکلی نداری و بارداری سالمی داری فکر خوبیه بزار هفته هفتم هشتم برو.من خودم شش هفته و ...

خداروشکر😍از یکطرفم میگم زودتر برم ،میترسم یکچیزی بگن و بگن برو ۸ هفته بیا و تا ۱ ماه دیگه سکته میزنم از استرس.الان ۴ هفته ام هنوز

خداروشکر😍از یکطرفم میگم زودتر برم ،میترسم یکچیزی بگن و بگن برو ۸ هفته بیا و تا ۱ ماه دیگه سکته میزن ...

هفت هفته و یکی دو روز خوبه که بری

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

هفت هفته و یکی دو روز خوبه که بری

اره همون موقع میرم راحت تره خیالم.

ممنون عزیزم که جواب دادی❤️

اره همون موقع میرم راحت تره خیالم.ممنون عزیزم که جواب دادی❤️

قربونت انشالا به سلامتی بغلش کنی❤️

ممنونم قشنگم😍💋

مبارک باشه با دلخوش زایمان کنی .دست راستت رو سر من 

شوهرم واسه دومی راضی بشه بچم خیلی تنهاس دلم میسوزه واسش

هرکی امضام دیددعام کنه. خدا خیرتون بده.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

مبارک باشه با دلخوش زایمان کنی .دست راستت رو سر من شوهرم واسه دومی راضی بشه بچم خیلی تنهاس دلم میسوز ...

انشاالله راضی میشه.

برو رو مخش و اعصابشو خورد کن 😂

انشاالله راضی میشه.برو رو مخش و اعصابشو خورد کن 😂

والله خودمو پسرم مغزمون خراب شد از بس گفتیم واین فعلا راضی نشده. ولی یکم نرم شده.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عالیه چرا بد باشه🫠بی بی هم زدی یا نه؟

اره از ۳ روز قبل بی بی چک زدم و هاله افتاد.ولی به مرور پررنگ شد ولی خییییلی نه.و ۲ روز بعد یک اندازه بود هالم

والله خودمو پسرم مغزمون خراب شد از بس گفتیم واین فعلا راضی نشده. ولی یکم نرم شده.

میشه یواش یواش.

پسرت چند سالشه؟

اره از ۳ روز قبل بی بی چک زدم و هاله افتاد.ولی به مرور پررنگ شد ولی خییییلی نه.و ۲ روز بعد یک اندازه ...

چنددقیقه بعدش هاله داشت؟

من شک کردم این هاله جدیده بخاطر خشک شدن بی بی بود یا واقیعه 🤧

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر