2777
2789
عنوان

آیا من روانی شدم یا از اثرات گوشیه

261 بازدید | 32 پست

بگم که از صبح ساعت ۶ به طورمستقیم سرم تو گوشیه تا ساعت ۳ شب 

هیچکاری نمیکنم 

و حس ناکافی بودن دارم

حس زشتی 

همش از خودم ایراد میرم قبلن اصلا اینطوری نبود و شدتش کم بود

گریه میکنم همش میگم کاش کامل بودم

شدیدا خودمو مقایسه میکنم 

وسواس فکری گرفتم 

و هزاران  چیز دیگه

من روانی شدم یا مشکل دارم واقعاا؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اینستارو پاک کن خوب میشی:)

واقعا؟

حس میکنم مغزم باور کرده که یه زشت به درد نخور پر عیبم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسایی که طالع کلی می‌خوان بیان خصوصی پیام بدن

هزینه اش چقدره؟

از گوشی فاصله بگیر خوب نیس اینطوری ادامه نده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

گوشی

و درمانم با تراپی

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

گوشیو درمانم با تراپی

تراپی آنلاین میتونم برم؟