2777
2789
عنوان

آیا من روانی شدم یا از اثرات گوشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 32 پست
واقعا قبلن اینطوری نبودم کاش،هیچوقت اینستا نصب نمیکردم هیچوقتتتت

الانم دیر نیست عزیزم از گوشی کلی استفاده های خوبم میشه برد منم خیلی استفاده میکنم ولی نه واتس دارم نه تلگرام نه اینستا حتی زمانی که اینستا داشتم هم هرپیجی رو فالو نمیکردم...مثلا میتونی زبان یاد بگیری میتونی اخبار سیاسی دنیا رو دنبال کنی میتونی صحبتهای بزرگایی مث استاد قمشه ای یا بقیه ی عارف ها رو گوش بدی وای که چقد آرامش داره میتونی با دوستات مرتبط باشی

چشم گلم مرسییییدقیقاااا جالب اینجاست چهره اروپایی هم میپسندن بور باشی بینی اروپایی سفید باشی و ...مگ ...

چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم یکی مث الان شما اینقدر فهمیده اس و میفهمه اشکال کار از کجا بوده. چنتا برنامه برا آرامش روحت و ترمیمش یکی همین کلیپهای شکر گذاری و یکی برنامه زندگی پس از زندگی البته قسمتهای خوبشو فعلا ببین اونایی که مربوط به بهشته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.