2777
2789

اشتها اور باشه و مولتی ویتامین خوبی باشه اهن لیپوزوفر میدم مولتی میخوام وزن گیری داشته باشه بچم چیزی نمیخوره یکسالو یکماهشه

مولتی ویتامین بهداشتو میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مولتی پدیا بست میدم

چند میخرین و یه سوال دیگ ک یعنی ماهی 200هزار ت پول مولتی میدی؟چون باید یکماهه مصرف شه و بعد یکماه باید ریخت دور

نمیشه اون مولتی ویتامین بزرگا خرید ک تا سه ماه قابل مصرفه؟

چند میخرین و یه سوال دیگ ک یعنی ماهی 200هزار ت پول مولتی میدی؟چون باید یکماهه مصرف شه و بعد یکماه با ...

والا قیمتو نمیدونم چون همسرم میخره ولی بله ببین ب اخر ماه ک‌نمیرسه گلم تازه اگر برسونه یکماهو

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
چند میخرین و یه سوال دیگ ک یعنی ماهی 200هزار ت پول مولتی میدی؟چون باید یکماهه مصرف شه و بعد یکماه با ...

عزیزم شما روزی یک میل باید بدی دقیق سریه ماه تموم میشه دیگه دور ریختنی نیست

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

خب عزیزم یک ماه نمیبره زودتر تموم میشه چون روزی یه سی سی میخوره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
والا قیمتو نمیدونم چون همسرم میخره ولی بله ببین ب اخر ماه ک‌نمیرسه گلم تازه اگر برسونه یکماهو

باشه ولی من خیلی زورم میاد ماهی 200هزار بدم کاش مثل دخترم ک ۵سالشه یه شیشه بزرگای تقویتی و تقویست سیسم ایمتگنی میدم هرکدوم سه ماه میره ولی هر شیشش هم جرون خریدم ولی میره حداقل وای این بخوام ماهی بخرم زیاده واسم

خب عزیزم یک ماه نمیبره زودتر تموم میشه چون روزی یه سی سی میخوره

باشه ولی من خیلی زورم میاد ماهی 200هزار بدم کاش مثل دخترم ک ۵سالشه یه شیشه بزرگای تقویتی و تقویست سیسم ایمتگنی میدم هرکدوم سه ماه میره ولی هر شیشش هم جرون خریدم ولی میره حداقل وای این بخوام ماهی بخرم زیاده واسم

عزیزم شما روزی یک میل باید بدی دقیق سریه ماه تموم میشه دیگه دور ریختنی نیست