2777
2789
عنوان

دختر کوچولوم نخبه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 12515 بازدید | 334 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشیا ولی خیلی از این نخبه ها تا یجایی که رفتن قاطی میکنن ومغزشون هنگ میکنه ومثل دور از جون فرزند شما دیوانه میشن 

سعی کن خیلی فشار نیاری در حد اعتدال 

بازم مشورت بگیر از کاردان 

انشالله موفق بشه 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
چجوری جرئت کردی بفرستیش تو جلسه🙃😁

قول ترور داده ببینیم چیکار می‌کنه 🤣

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
ژنتیکم کشکه؟؟😂

نه متوجه منظورم نشدی

یه سریا یه چیزایی رو مینویسن تاپیکشو میزنن که جذبش کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خدا حفظش کنه

اما بچه رو افسرده و خفه نکن با کلاسای مختلف با یه مشاور کودکم صحبت کن چون اگه واقعیه که دراینده ضربه میخوره 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

طبل توخالی صداش بلنده

حتی بچه نداری 

وای خدای من

چطور انقد راحت سر هیچی دروغ میگید؟

اونوقت من تو عمرم کلا ی بار دروغ گفتم ک اونم کارما زد از وسط کمرم یادگرفتم سر چرت و هیچ و پیچ دروغ نگم

واقعا چتونه

"جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!