2777
2789
عنوان

یک ماهه دیگه عروسیمه هیچ کاری نکردمممممم🥲😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂ن دو تا آهنگ خوب بگو برامممم

ی اهنگ بزار که تکی برقصید از همونا که مه مصنوعی 😁😁😁پخش میکنن ازین اداییا ...فقط بگو بچه مچه ها رو مادراشون نگهدارن کلن تو قسمت رقص شما نیوفتن 

یکی هم دیگه قر قاطی با مهموناتون  

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

قدمت رو چشممم آهنگ بگووووو باغ تالار نمیشناسی؟😍🥰😂

اهنگ مست و گیجم منو از این وسط جمع کنو بزارین تو عروسی خیلی بحاله😂😂🙂

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

منم ۲۱ شهریور عروسیم تالار گرفتیم عکاس دیدیم ولی هنوز نرفتم لباس ببینم یه بار رفتم خانومه گف زود اوم ...

کدوم تالار گرفتین چقدر مهمون دارین چقدر هزینش شد عزیزم

تالار رزو نکردین؟ با فیلم بردار عکاس اینا هماهنگ کنین. لباسم برو انتخاب کن یکیو اجاره کن. یه آرایشگا ...

تالار هنوز نه جایی رو نمیشناسی؟ عکاس رو از کجا پیدا کنم خود تالار ها داره بی کیفتیه

کدوم تالار گرفتین چقدر مهمون دارین چقدر هزینش شد عزیزم

حدود ۳۰۰ نفر فک کنم بشه مهمونا نفری ۴۵۰ شده غذا حالا بدون میوه و شیرینی ک باید جدا بخریم ببریم بدیم تالار  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)