2777
2789
عنوان

چطور از ابن جهنم در بیام❓️

217 بازدید | 21 پست

مگه انسان مختار نیست؟

پس چرا من اختیار ندارم؟

چرا نمی تونم زندگی گوهمو عوض کنم؟من این زندگیو نمیخوام،خدداااااااا صدامو داری؟چرا تو جهنم منو آفریدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا صدر در صد مختار نیست .ما یه انتخابی می کنیم بعد اون انتخاب باعث سلب اختیار میشه،مثلا انتخاب می کنی پای چپت بگیری بالا بعد می خوای پای راستت هم بگیری بالا ولی نمی تونی با پای چپ رو باید بالا بگیری و یا راست هر دو را نمی تونی .

خسته شدم لعنت به زندگی که خدا بهم داده😭

چرا عزیزم مشکلت چیه

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ببخشید و لی اختیار دارن نزائن ولی ...

خب بچه ها هیچی 

بزرگترها چی الان یقه ی چه کسی رو بگیریم چرا اونارو دنیا اورده 

همون مادر که بچه هاش کشته میشن خودش گرسنه است 

واای چراصورت مساله رو پاک میکنید